Med tiotusentals spel i biblioteket har Steam något för alla. Men trots bredden så lär ögonbryn höjas senare i november - då kan ditt Steam-bibliotek utökas med... Bibeln.

Japp, det är boken det rör sig om, inte något spel som döpts (häpp!) till samma namn. Och om du undrar varför den säljs på en speltjänst så är vi lika frågande. Möjligen räcker trivia-frågorna för att klassa boken som nån sorts spel. Men mer troligt att Steam inte bryr sig om sånt.

Utvecklaren Bible Games (japp) säljer hursomhelst in idén med ett blygsamt "The greatest story ever told" och säljtexten frestar så här: "Varje bok och berättelse kan bli läst i valfri ordning, och varje passage kan sparas och återbesökas senare för studier." Låter som ett evolutionärt mirakel för alla som inte stött på ett bokmärke. Det hela ska finnas som ljudbok också, och utvecklaren lovar att alla 666... förlåt, 66 böcker finns med. Priset är ännu okänt, men gissningsvis inte 30 silverpenningar.

Vi avslutar med yterligare ett utdrag från spelbeskrivningen, följt av några säljiga skärmdumpar.

Put your Computer to use by opening The Bible and leaving the audio running while it's minimized. Absorb it all while you work, study, or relax. It's here to be enjoyed and studied as a seamless and unobtrusive experience.