Även årets mest bedrägliga månad kommer med ett tillskott i sitt Playstation Plus-utbud, och det stora dragplåstret är en storsatsning från EA som av allt att döma floppade rätt rejält.

Med det inte sagt att Immortals of Aveum är ett dåligt spel, för det fick trots allt en 3:a i FZ:s recension och prisades för sin oförutsägbarhet och underhållande strider. Spelet är ett FPS där skjutvapen bytts ut mot magi, och det är ett påkostat äventyr med full fokus på singleplayer.

Vidare kan man ta del av Minecraft Legends, som är en spinoff på originalspelet med fokus på strategi, där man ur tredjepersonsvy leder sina trupper på slagfältet och ger dem order. Även det fick en 3:a i betyg av FZ, med lovord för dess roliga strider och multiplayer.

Avslutningsvis vankas det sidoscrollande action i Skul: The Hero Slayer. I det axlar man rollen som skelettet Skul, som i sin tur kan få olika förmågor genom att skifta mellan en rad olika huvuden. Två skallar kan användas åt gången, vilket möjliggör intressanta kombinationer.

PS Plus-medlemmar får även lite kosmetiskt krimskrams till Overwatch 2.

Allt blir tillgängligt för prenumeranter på samtliga nivåer den 2 april.