Racingfantaster med Xbox 360 har nästa år nytt asfaltsröj att längta efter. Under nattens gala tillkännagav #Microsoft och #Turn 10 att #Forza Motorsport 4 är att vänta nästa höst. Exakt vad som kommer särskilja uppföljaren från det omtyckta #Forza Motorsport 3 är oklart men något som bekräftats är att FM4 kommer inneha Kinect-stöd (via IGN).

- Vi visade upp ett Kinect-project från Turn 10 Studios på E3 2010 som lät spelare utforska och uppleva sina drömbilar på ett helt nytt sätt. Den teknikdemonstrationen visade på några av möjligheterna med Kinect och Forza.

Detta betyder inte att du inte kommer använda handkontroll, utan det handlar om att på något sätt försöka öka inlevelsen genom att använda sig av Kinect utöver den vanliga kontrollen, eller ratten. Vilken sorts stöd skulle du vilja se?

Spana in den första teasern i vårt arkiv nedan!

[video=6655]

Låter som Mortalis kommer vara den andra självmordsbombaren i Sverige med sitt rage över PC-spelare samt nyheten. Akta er FZ, ni sitter inte säkert! Hör ni nån utanför som skriker Al-kebab!!!! så göm er. :-D 13/12 Fan vad nice! Har man något att längta till efter att man av besvikelse la GT5 på hyllan. :) 13/12 Vi skrev om detta i somras (http://www.fz.se/artiklar/nyheter/20100614/forza-3-far-kinect-stod). Det skadar knappast att nämna det igen när det dyker upp nya uppgifter om spelet, det finns säkerligen folk som missade det förra gången. 13/12 Jag skulle hellre vilja ha ett nytt Project Gotham racing, dom spelen är mycket mer kul än Forza serien. 13/12 Hoppas på att kinect innebär headtracking. Naturalpoint ska väl jobba med kinect hädanefter har jag för mig. Lär bli bra, måste bli bra, Forza har ju alltid levererat så.. Dumt att M$ slutat tillverka ratten. Den som madcats släppt är det väl inte ens... 13/12 "Äntra 2000 talet" säger en konsollspelare... Du får 2/10 för ansträngning. 12/12 Sluta trolla nu. 12/12 vem bryr sig om er pc spelare? fan äntra 2000 talet och överge era ordbehandlare! Ser fram emot forza 4, men har ju vetat sen juli att de skulle komma 2011...så nyhet va ju detta knappast, dessutom info om vilket stöd kinect ska ha finns ju redan sen... 12/12 Nice nice kommer säkert bli bra men skulle vara nice om det kom till PC så man kunde köra med ratt! ^^ 12/12 Den "svindyra" är just svindyr för att ms tar ut rejält med licenspengar för att de ska få göra den :( (har en sån själv) 12/12
Skicka en rättelse