#Stunlock Studios och #Funcom meddelar glatt att #Bloodline Champions nu äntrat öppen beta vilket innebär att du som inte redan fått en nyckel på ett av hundra olika vis nu kan sålla dig till de över 200 000 tidigare registrerade betatestarna.

- Att ta spelet från stängd beta till öppen beta är väldigt exalterande. Vi har varit väldigt lycksaliga som haft så många spelare som provat på spelet under den stängda betan och vi ser fram emot en ny våg av spelare som hjälper oss finslipa spelet till perfektion innan släppet i mitten av januari. Som utvecklare är vi jätteglada att känna det starka stödet vi fått från våra spelare och vi ser fram emot att stötta dem genom den öppna betan och långt efter att spelet nått marknaden, säger Tau Pettersson på Stunlock Studios.

Om du nu skulle förboka spelet får du tillgång till exklusivt innan-släppet-material som innebär bland annat fyra nya bloodlines (klasser). Detta gäller om du förbokar antingen Titan-utgåvan eller uppgraderar Champion-utgåvan med Bloodlust-uppgraderingen. Samt att du under öppna betan kan samla bloodcoins som du senare kommer kunna köpa nya bloodlines med.

Nåväl, i mitten av januari släpps det och för dig som bara vill ha standard-materialet kommer det vara gratis som godis (från småbarns utsträckta nävar). Lycka till Stunlock!

Om du är sugen på spelet kan du alltid ta dig till officiella sajten och prova på. Det blir enklast så. Dessa rader rimmade visst ändå.