Arenarollspel-genrens senaste tillskott kommer från Skövde. Nu meddelar Funcom att spelet är klart.

Skövde-gänget #Stunlock Studios första kommersiella spel heter #Bloodline Champions och har rönt välförtjänt uppmärksamhet i både svensk och internationell spelpress. Alstret har beskrivits som ett arenarollspel i samma stil som #Heroes of Newerth med en rejäl twist: du måste sikta och träffa dina motståndare på samma manér som i en shooter.

Idag meddelar norska utgivaren #Funcom att det populära spelet är redo för lansering. Bloodlines har redan lockat över 200 000 spelare under den nu avslutade betafasen. Via den officiella hemsidan meddelar utvecklarna att spelet distribueras digitalt via kanaler som Direct2Drive och Gamer's Gate. Hugade spekulanter kan dock pröva det helt gratis genom att klicka här.

det är inte så speciellt kul att spela detta spelet själv, det är mkt roligare att köra team matcher 2vs2 eller 3vs3. jag lovar det gör detta spel så mycket roligare. det blev mycket roligare för mig när jag fick mina kompisar att börja spela det. 23/03 singleplayer är din vän när du ska lära dig en Bloodline, sen tar du vidare detta i custom games där du kan hitta folk runt din grade (1-5) och nöta på detta. Timing, aim och common sense. 16/01 Försökte verkligen tycka om det här spelet, men det blev inte roligare tyckte jag trots att jag lärde mig mer om spelet. Sen kändes som ett problem i början att innan man lärt sig spelet ordentligt får man spela med dom som har ganska många matcher, och... 15/01 Kul spel, värdelös community. 15/01 Helt ok spel, men jag tror ändå det blir fail för det.. 14/01 Iofs har ni rätt att man kanske inte bör jämföra dessa spel med varandra dock så är de väldigt lika varandra i sitt spelsätt det som blc kör eget är att de plockar bort guld & items och kör wasd istället för mus annars är de som sagt närapå samma spel,... 14/01 Spelade spelet i beta lite. Kul var det. Bra balanserat i betan, Och spelet kändes färdigt. Och att jämföra detta med "Dota spel" är lite fel. Skulle säga att det är väl hyfsat unikt spel : ) .. Närmsta jag kan komma på är Arena i wow. Dock har man jue... 14/01 Varför ens jämföra detta med HoN och DotA? BLC och dom är inte ens lika. Som att jämföra WC3 och WoW... 14/01 Dota vs HoN vs LoL, och nu även vs BLC? Debatten börjar likna den otroligt löjliga Xbox 360 vs PS3. Lägg ner och låt folk spela vad dom själva vill, tilltalar inte spelet dig så bryr väl inte vi oss ett dugg om det? 14/01 Baken är delad som sagt, men jag måste fan tro att du trollar när du seriöst antyder att LoL är "betydligt snyggare" än hoN.. LoL har sin charm visst, men endast en fanboy kan tycka det är betydligt snyggare. 14/01
Skicka en rättelse