IL-2 Sturmoviks pc-portade konsolkusin är med tvåa, fast än så länge bara inofficiellt.

Tätt i hälarna på beskedet att #ett nytt IL-2 Sturmovik släpps redan i mars fyller folket bakom #Wings of Prey på med ytterligare fllygargodis. En uppföljare till den årsgamla WW2-flygsimulatorn är alltså på gång, men eftersom beskedet är av inofficiell natur får vi vänta på besked om vilka plattformar det släpps till och när.

Wings of Prey släpptes exklusivt till pc för drygt ett år sedan. Det baseras på konsolliret #IL-2 Sturmovik: Birds of Prey. Vi återkommer med mer information om uppföljaren så fort vi hör något nytt.

Tipstack till Göran.

Är det inte Cliffs over Dover som ska släppas i mars ? Säkert att denna nyhet om WoP är korrekt ? 22/01 Det finns inga simulatorer i rätta bemärkelsen till konsoler utan endast kalle-anka spel. Tragiskt att inte fler ser tjusningen med att mala igenom 1000 sidor manual innan man ens kommer igång (DSC-A10). 21/01 Håller med dig fullständigt. Flygsims får inte mycke luft under vingarna jämfört med andra speltyper så alla flygsims borde uppmuntras och ges en chans =) 21/01 Jag älskar IL-2, men jag tycker också att WoP var/är riktigt underhållande. Ser fram emot uppföljare till båda serierna. Mer flyg till folket! 21/01 Jag köpte också WoP till fullpris och jag ångrar det inte för jag och ett gäng vänner har haft mycket skoj med det. Förnekar inte att spelet har sina brister för det har de absolut. Egentligen så är valet mellan WoP och IL-2 1946 ganska enkelt, gillar... 21/01 Ush för detta, Cliffs of Dover kommer äga upp allt. Tycker det är synd bara att Cliffs of Dover använder IL2 som rubrik då detta kan förvirras för folk som inte känner till serien, att dessutom konsol varianterna BOP,WOP ska vara med gör inte saken bätt... 21/01 Som flygsim var Wings of Prey en riktig kalkon. kampanjen var i stort sett omöjlig att klara av i simulatorläget. Provade arkadläget och då gick det i alla fall att genomföra uppdragen men det var fortfarande själsdödande tråkigt. Online var problemet... 21/01 Jag vill inte att folk ska luras av din kommentar. Jag var dum nog att köpa WoP till fullpris, något jag ångrar grundligt. SP kampanjen består av en gameplay-mässigt random mix av uppdrag som är oerhört arkadiga. Om du är van att flyga över en stor fron... 21/01 köpte ettan under steams julrea, ganska kul. 21/01 Bah tänkte på gammla Wings of Fury, bättre action flyg spel får man leta efter :) Nåväl får la spana in det här med. 21/01
Skicka en rättelse