#LittleBigPlanet må vara en stark kandidat till årets spel hos många personer, men kvalitet och originalitet går ju inte nödvändigtvis hand i hand med starka försäljningssiffror. Enligt siffror från NPD Group som Gamasutra tagit del av såldes det blygsamma 141 000 exemplar av spelet i USA i november.

Det kan jämföras med att nummer tio på konsoltopplistan, #Wii Music, såldes i 297 000 exemplar; och i topp har vi #Gears of War 2 och #Call of Duty: World at War (360-versionen) med 1,56 respektive 1,41 miljoner sålda exemplar. Bland PS3-spel var LBP det fjärde mest sålda efter Call of Duty: World at War, #Resistance 2 och #Mortal Kombat vs DC Universe.

Holy shit! Mortal Kombat VS DC ligger bland de högsta? Det är ett spel jag verkligen inte tror på :P. Någon som har erfarenheter av det? 16/12 tråkigt faktiskt. 15/12 Synd, för det är helt klart det bästa spelet på väldigt länge. Äntligen något nytt som fokuserar på ren spelglädje och kreativitet. Men det verkar mer populärt att följa redan beprövade koncept. Fattar inte hur spel som Call of Duty, Recistance 2 osv.... 15/12 O andra sidan tror jag inte Sony bryr sig så mycket att de avsa sig 75% av konsollmarknaden. De var bara intresserad av att göra nått som är unikt och speciellt för PS3 som inte nån annan hade. Jag tycker dock att LBP e rätt kul som spel, snabbt o köra... 15/12 Så blir det tyvärr när man avsäger sig 75% av konsollmarknaden. 15/12 ska sj köpa det senare :) - spelade betan - grymt spel ju 15/12 Tänkte på precis samma sak, hur många barnfamiljer är det som sitter med en ps3 egentligen. Inte menat att man måste vara liten kid för att uppskatta, men tycker ändå det känns som det är huvudmålgruppen. Hade nog sålt bättre om det vart till någon av... 15/12 det jag märkt av många här, är att alla tror det är ett barnspel samt att bygga banor. Det innehåller faktiskt banor från början, och det kommer enligt dem en ny "map-pac". Sony är inte något vidare på att visa upp spel -.- http://www.vgchartz.com/games... 15/12 Hehe undrar vad man ska skylla på nu när man inte kan beskylla pirater med mycket lycka. 15/12 The moment of truth. 15/12
Skicka en rättelse