Åtminstone enligt Activision själva.

#Call of Duty: Black Ops är det mest sålda Playstation 3-spelet någonsin. Informationen kommer direkt från drakens mun - #Activision skickade tidigare idag ut ett pressmeddelande som klargjorde att det första nedladdningsbara karpaketet First Strike nu finns tillgängligt via Playstation Network, och förtydligade i samma utskick att den omtalade shootern sålts i fler exemplar än något annat PS3-spel genom tiderna.

I och med dagens styrkebesked kan vi fastslå att Black Ops försäljningssiffror slår PS3-exklusiva konkurrenter som #Gran Turismo 5 (6.37 miljoner sålda exemplar) och #Uncharted 2: Among Thieves (drygt 3.8 miljoner sålda exemplar) på fingrarna. Utgivarjätten baserar enligt egen utsago sitt uttalande på statistik som framkommit i marknadsundersökningar från bland andra NPD, ChartTrack och GfK, men några specifika siffror vill man inte avslöja.

haha! skojar du eller? 04/03 Bättre grafik menar du knappast. Om man inte menar bäst grafik för pengarna förstås. Resten stämmer väl bra. Jag har börjat störa mig så jävligt på min dator som har krångel/problem hela tiden, även om den är min huvudplattform. 04/03 Exakt vilka siffror? Dom där siffrorna som dom vägrar publicera? Orden kommer från Activision, så jag litar inte på deras säljstatistik för fem öre 04/03 Vet! Är så lack på alla PC-fanbyos. Jag lirar själv mest på PC. Men blir så glad när spelen säljer mera till konsol. Folk köper hellre spel till konsol. 04/03 Det skall vara ost till vinet men visst om du tycker det är godare med bröd, then fine!!. Vi som inte spelar CoD är personer med hjärna och har sen länge sålt spelet eller bara skitit i det. Jag respekterar folk som gillar CoD men jag respekterar inte... 04/03 Haha @ Showerguy 04/03 tacka vet ja Quake.. gamla goda fina Quake. 04/03 /.../ Sen nu kommer en konsol-fanboy som vanligt och påstår att: konsol är bättre, säljer bättre, har bättre grafik och mindre problem nu om jag får fråga vad gör egentligen en stel konsoll bättre? de säljer sämre än datorer (hur många hem i dagens I-la... 04/03 Bättre på vad? Säljer alla spel bättre? Är grafiken verkligen bättre? Om man kan använda en PC var ligger då problemen? Kan inte vara lätt att vara du? :( 04/03 mitt svar är. Vem fan bryr sig .. antar det finns mycket kiddies där ute helt enkelt som ser inte bra spel om det så skulle stå rakt framför dom.. utan dom går på vad som är "inne" ^^ 04/03
Skicka en rättelse