Endast en hardened-variant, till skillnad från de senaste alstren i serien.

Minns du prestige-utgåvan av #Call of Duty: Modern Warfare 2? Den där som inbegrep de välkända mörkerbrillorna. Skulle du vilja ha något liknande till ditt #Call of Duty: Modern Warfare 3? Så blir inte fallet, då #Infinity Wards Robert Bowling via twitter bekräftat att det inte blir någon sådan, utan endast en hardened-variant.

Denna utgåva inbegriper för strax under tusenlappen spelet i metallfodral, lite exlusiva emblem, ett år Elite-medlemsskap och en krigsjournal på runt 100 sidor.

Försäljningssiffrorna det här året blir intressantast på länge, och framförallt när #Battlefield 3 blandas in i ekvationen.

Varje nytt ModernWarfare borde vara ett nytt Dlc för 100kr för man köper ju bara samma spel om och om igen som dom bara gjort om lite i exakt samma motor och bara lite nya skins och updateringar som fansen kräver. Men dom vet att fansen köper spelet om... 20/09 när dom testar ett spel så låter dom väl ca. 10 barn prova spelet. fast 9 av 10 skulle säga OMG! skithäftigt och den 10:de skulle bli rädd som skulle dom på grund av det 10:de barnet vara tvungna att sätta 18:års åldergräns på spelet. 19/09 Nu är det, Prenumerera på CODElite och få " " " "gratis" " " " DLC's -.- 19/09 KÖP PRESTIGE OCH FÅ GRATIS DLC'S!! patetiskt 19/09 Det finns också lag på att varje produkt som finns i sverige ska ha svensk beskrivning, men alla verkar bara skita i dom. 19/09 Butiker kan neka en om man inte har rätt ålder, så vitt jag vet finns det inga fall där en butik blivit anmäld för att låta minderåriga få köpa spel som är 18 år eller över. Vissa butiker är tydligen bättre på detta än andra men rent generellt så verkar... 19/09 +1 :( 19/09 Nej det är och har aldrig varit olagligt att sälja eller köpa ett spel åt en minderårig. Däremot brukar dom i butiken be om legitimation i varje fall eller fråga ifall ungen är för liten om föräldrarna vet om att dom ska köpa det där. Annars brukar buti... 19/09 Den vanliga "specialutgåvan" kostar ju ändå nästan som de tidigare Prestige-versionerna i vilket fall som helst. Så man blir ju blåst som fan oavsett vilken version man köper. 19/09 Då vill jag se den lagen som säger att du måste ha tillstånd att ha en soft air gun. Lägg ut det svart på vitt här. Hittar du inget kan du lika gärna hålla tyst. För jag har aldrig varit med om att en butik kräver att få se tillstånd innan man köper sig... 19/09
Skicka en rättelse