Nu vet vi exakt vilket datum du kan spela Dark Souls till pc. Plus: tusentals protester mot det utlovade Games for Windows Live-stödet.

Den efterlängtade pc-versionen av #Dark Souls släpps den 24 augusti, och kommer att stödja Games for Windows Live. Det sistnämnda har redan fått nästan 15 000 fans att protestera, eftersom många istället vill se titeln till digitala distributionstjänster som exempelvis Steam.

En färsk trailer som visar upp det nya pc-exklusiva materialet i form av bossar och nya områden kan du se i trailern nedan.

Jag känner mig verkligen besviken, var en av dem som skrev på direkt när jag hörde om detta samt hjälpte till att sprida runt namninsamlingen också. Således blev jag glad när jag hörde att den var så framgångsrik, och att vi slutligen lyckats! Men nu... 18/04 Pirata spelet bäst ni vill. Men då kan ni inte komma och klaga när nästa spel i serien släpps, och då enbart till konsol. Dom har lyssnat på oss en gång och kommer antagligen inte göra det igen när de inser att folk bara tar och ger ingenting tillbaka. 17/04 GFWL har funnits länge och har haft mycket tid på sig att förbättra sig. Om du aldrig haft problem med GFWL så är du en av få som haft mycket tur. Senast igår så installerade jag GTA 4 men kunde inte spela (kunde bara spela offline, dvs inga sparfiler)... 15/04 Hur lång tid tog det innan steam blev "bra"? Alla ni gnällspikar kan gärna fortsätta klaga, som en medlem skrev innan; köp inte spelet, pirata det då istället, men då kan ni inte njuta av bra multiplayer. Jag har inte haft problem med GFWL, det har funk... 14/04 Fyfan vad nice 13/04 Får se om det blir något köp, GFWL är inte något jag vill ha att göra med och än så har vi ingen aning om porten blir duglig eller helt värdelös. Känns osäkert kring Dark Souls, fint att dom släpper det på PC, men vi har fått så mycket skit portar att... 13/04 FZ, snälla sluta upp med era sensationsrubriker. Fansen "rasar" verkligen inte. Bara för att konsumenterna är missnöjda med något så betyder det icke att de blir totalt vansinniga bara pga GFWL. Om folk faktiskt läste länken som är i artikeln så skulle... 13/04 Snälla, pirata inte bara för att det är GFWL. From Software är ett gäng snälla nörd-japaner som har tagit en stor risk att porta spelet till en plattform som de inte ens riktigt förstår sig på eftersom det inte finns PC-spelmarknad i Japan. Det skulle... 13/04 Håller med fullständigt :up: 13/04 Håller med! PC-folket gnäller och skriker som aldrig förr om den saken inte är med och om den saken är med etc... :\ Man får ta vad man får! GFWL är ju bara kul :D 13/04
Skicka en rättelse