Sedan igår har mängder med Diablo III-lirare återigen mötts av det ökända error 37-meddelandet när de försöker logga in på servrarna. Kan du spela?

#Blizzards enorma serverstrul med #Diablo III fortsätter – sedan igår har mängder med klicksugna djävulsdödare återigen mötts av det ökända error 37-meddelandet. Irritationen är kanske som värst hos de som hävdar att serverproblem dödat deras värdefulla Hardcore-karaktärer.

Det sägs att de nya problemen orsakats av spelare som gått online efter att ha tankat hem patchen, och Blizzard jobbar på en lösning så fort som möjligt. Ambitionen är att framtida uppdateringar ska gå betydligt smidigare.

FZ har tidigare publicerat en guide över alla felmeddelanden, för dig som vill veta mer. Har du drabbats av error 37 de senaste dagarna?

Det är ju inte alltid antingen eller. Man överväger ju alltid för- och nackdelar. DRM och påtvingat onlineläge är en nackdel, men i en del fall så kan spelets andra fördelar väga upp det. 04/06 Men varför köper ni spel med DRMs/påtvingat online-mode...? Det är ju likadant varenda gång. Lägg pengarna på utvecklare som gör något bra istället? 04/06 Precis! Ut i den friska luften, städa rummet, rensa, gör klart plugget om du har något. Finns mycket man kan göra när "inget" fungerar. 03/06 Den första tråden som skapades (angående de nya felen) låstes efter ungefär 470 sidor ( 10 000 ) inlägg. trådarna ifrån de tidigare felen överstiger 2000 sidor. Den aktiva tråden nu tror jag var uppe i 280ish sidor med arga använder som inte kan spela... 03/06 Pröva ta lite friskluft, det gör dig nog gott :) 02/06 Det var väl lite att ta i... 02/06 som vanligt med SKIT BLIZZARD hoppas någon spränger er åt helvete . Trött på error 02/06 Påminner mig om när man skall föra över ett gammalt ASP-projekt till Visual Studio 2010 och man får 102 st fel, där fel #102 är "Maximum error limit reached" eller ngt i den stilen som indikerar att det är ännu fler fel fast alla visas inte. 01/06 Jo det ska jag tala om. Jag fick precis upp ett felmeddelande som löd: "There was an error creating your own party.(Error 1):) 01/06 Jag fick error 1 just, precis när jag hoppade över cutscenen med skeleton king på min första HC-gubbe "Error 1 - there was an error creating your own party", blev utkastad och nu error 37. 01/06
Skicka en rättelse