Följ med på ett tätt varv genom Chicagos trånga gator.

Väntan har varit lång för alla som längtat efter fortsättningen på den utmärkta arkadracern #Race Driver: Grid, och förra månaden kom äntligen beskedet att #Grid 2 är på gång. I dag kan vi bjuda på en film med de första gameplay-scenerna, som körs i en solstark amerikansk storstad mot tiotalet muskulösa jänkarbilar.

I slutet av rullen specificeras också att #Codemasters satsar på att få ut Grid 2 i butikerna framåt sommaren. Hur sugen är du på att hålla dig tills dess?

[video=12543]

Samma här, 2011 är mycket bättre. Går ju knappt spela 2012 utan ratt, jag lirar oftast med handkontroll, och det är verkligen inte bra kontroll på bilen med HK i 2012. Är inte ens säker det är mycket roligare med ratt? Jag bara antog det. 29/09 Dirt serien kommer forsätta med Dirt 4, de gjorde bara en liten avstickare med showdown som faila lite, men de har ju inte förstört serien. 28/09 Vad mer behöver du än att köra P, Q1, Q2, Q3 och ett race eller varför inte testköra en bana i split-screen med en kompis/ ensam? 28/09 Den där bilden är uppdragen ungefär 70 procent mot filmen, och därmed ganska oanvändbar för att visa hur våra filmer ser ut (i originalstorlek). Som jag sa ovan: vi kommer göra om filmspelaren. Men det är mer komplicerat än att bara sätta sig ner och... 28/09 2012 är ett misslyckande i mina ögon. Att man tar bort innehåll i en uppföljare för mig ganska så ologiskt. När dom ändå höll på och banta ner spelet så tycker jag att dom kunde ha bantat ner på buggarna i stället för game modes. Jag vet inte vad dom... 27/09 Du får ju även tänka på att denna trailer har ett syfte... Att bygga ett sug/hype för titeln... Vilket den tyvärr misslyckas med, därav kritiken.. 27/09 Först förstör de Colin McRae och snart Grid.. men F1 2012 har de lyckats med! 27/09 Halloo boys, det här är typ alpha stadiet spelet verkar ligga på, med tanke på att det släpps nästa sommar, så det är nästan ett år kvar på utvecklingstiden? Så gnäll inte så mycket, för det är så jävla mycket gnäll här på fz??? Ja codemasters har klant... 27/09 Operation Flashpoint-serien med OFP 2, F1-serien med F1 2012, Dirt-serien med Dirt Showdown. 27/09 Ser superarkadigt ut.. Billjudet stämmer inte alls och låter väääldigt tråkigt och generiskt.. Känns inte alls något vidare. 27/09
Skicka en rättelse