Veteranerna Digital Extremes bjuder in till gratis samarbetsaction.

#Digital Extremes har sedan starten 1993 mestadels spelat andrafiol på andra stora spelserier, såsom Unreal och Bioshock, och har ofta fått i uppgift att utforma multiplayerläget. I motsats till det svala mottagandet för egna varumärket #Dark Sector 2008 och aktuella #Star Trek verkar det gå betydligt bättre för co-op-spelet #Warframe.

Actionspelet, med tydlig science-fiction-ton, befinner sig sedan i mars i öppen beta men kommer att vara gratis även när det lanseras på allvar och redan nu har över två miljoner spelare registrerat sig för att spela co-op för upp till fyra personer. Spana in videon nedan för mer information eller bege dig direkt till hemsidan för att testa.

Ah yeap det känner igen... hur jag la $100 och var beta testar och sen sa dom fuck you till alla och gjorde om hela system för att man skulle lägga mer pengar. Dom här utvecklarna är av de mest pengarhungriga jag har sett. Många vill inte ha med dom att... 27/05 Tjaa, hastigheten är ju ganska relativ beroende på hur man spelar också. När jag gillar ett spel går jag in rätt hårt för det och lirar rätt intensivt så det går lite snabbare då såklart :) Och definitivt blir det roligare att lira med polare. 27/05 Fasen vad seg jag måste vara att levla då.. spelat till och från i ca 2-3 veckor. Inte varje dag måste jag säga. Men är bara lvl 6 :( För övrigt bra skrivet :) Dock hade det nog varit roligare att spela med ett gäng, än några randoms. 27/05 Väldigt bra skrivet Duffelbag! Kan inte mer än hålla med om allt du skrev :) Jag har spelat det sedan closed beta och har ännu inte tröttnat på det. Det är ett spel som har fattat hur man ska göra ett F2P spel, vilket gör att de faktiskt förtjänar att... 27/05 Oh boy... dags att peta hål på några missuppfattningar känns det som. Swenglish ohoy! Jag har lirat det ett par veckor nu och tycker det är bland de bästa f2p-spelen som finns ute på marknaden. Det är definitivt INTE pay 2 win eftersom precis alla förem... 27/05 Det finns på steam att tanka ner, det har varit på steam sedan 25 mars. Så denna "nyheten" är lite sent ute :3 27/05 Det var fruktansvärt enformigt, storyn är svag och alla uppdrag är i stort sett på en plats, knappt någon skillnad. Det är även "pay 2 win" eller betala för få nya vapen osv, eftersom man ha en speltid på flera dygn innan man levlar. Det positiva var... 27/05 Skoj spel, dom få timmarna jag har hunnit ge det. Det som gör det kul är just 4 spelare coop, och att det finns ganska stor variation på vapen och olika powers i dom olika dräkter man kan använda. Dessutom mängder av "boosters" som du sätter in i din... 27/05 Har spelat de. Är riktigt bra. Men det är bara kul om man spelar med vänner. 27/05 Jag är lite nyfiken, vad var det som var kul med spelet, jag tänker det finns många FTP-lir just nu som erbjuder något liknande. Tredjepersonsvy verkar inte heller inte speciellt smart. 27/05
Skicka en rättelse