I nästan varje nyhet vi skriver om #Grand Theft Auto V är det en grupp användare som påpekar hur mycket de vill att spelet kommer till PC. Sedan finns det de som äger alla spelmaskiner som finns, och denna grupp verkar få det svårt att välja format för spelet.

Under ett möte med investerare berättade #Nvidias Chris Evenden om att den dåliga PC-försäljningen beror på att spelarna förbereder sina system inför höstens stortitlar och gav följande trio som exempel #Call of Duty: Ghosts, #Grand Theft Auto V och #Assassin’s Creed IV: Black Flag. Det är inget officiellt tillkännagivande av #GTAV, men det är bra nära.

Tack till Tobbe, Commander_Eggi, Dagonath för detta #nyhetstips!
Han nämner inte BF4 för att han är sur över att AMD köpte BF4 som Never Settle titel och får sin logga i introt och AMD Gaming Evolved tjosanhejsan! :D 14/08 "den dåliga PC-försäljningen beror på att spelarna förbereder sina system" Vad menas egentligen? Med "system" alltså. Om dom förbereder sina datorsystem så borde väl försäljningen öka. Eller menar dom konsolsystemen? Men det går ju inte. 14/08 Nvidia kontaktade Maximum PC för att klargöra GTA V misstaget, citerat från emailet, “Please note, during our Thursday’s earnings call, our investor relations team provided a list of important games that gamers are looking forward to on PC this fall,... 14/08 Fint skrivet, men det funkar tyvärr inte så. Hoppas ändå att det släpps till PC och inte i en sån där retard-version som med förra spelet. 14/08 Nu släpptes ju GTA samtidigt på PC & Playstation, GTA2 släpptes dessutom först på Playstation. Så det är knappast något nytt med en senarelagd PC-release. Edit: Nä där hade jag visst fel ang tvåan, men aja. Det är inte quake här, GTA har alltid varit... 14/08 Jag minns att jag en gång i tiden köpte ett PC-spel som hette Grand Theft Auto. I 2D, uppfrån satt jag och och roade mig när min pappa kom in i rummet och beklagade sig över att man kunde köra ihjäl människor. Köpte även tvåan omedelbart när det kom för... 14/08 Källa på det? 14/08 Betyder ingenting. Rykten säger att GTA V kommer inom 2 mån efter ps3 releasen, jag tror inte på det iom att R* hatar pc scenen. 14/08 Exakt! 14/08 Den dåliga försäljningen kan ju också bero på att folk inte har haft nån jättestor anledning att uppgradera eftersom flertalet titlar inte ens får många nuvarande system att ens svettas litelitegrann. 13/08
Skicka en rättelse