Vi har listan över premiärspelen när Sony lanserar framtiden om tre månader.

I går stod det klart att Playstation 4 når svenska butiker den 29 november. Om spelutbudet är det som fäller avgörandet inför eventuellt köp kan vi glädja dig med den kompletta listan över spel som släpps i år.

Battlefield 4 hör till lanseringstitlarna.

Sammanlagt rör det sig om 33 titlar, varav 15 släpps på bluray-skiva och övriga skaffas via konsolens nedladdningstjänst. #Battlefield 4, #Call of Duty: Ghost och #Watch Dogs hör till de största namnen, och noterbart är att #Killzone: Shadow Fall får dra det tyngsta plattformsexklusiva lasset. Enligt Sony är 180 under utveckling i nuläget.

Skicka en rättelse
Sega var däremot i rejält underläge mot Sony och Playstation redan innan de lanserade Dreamcast, Sega Saturn var ett totalt fiasko och Sega tappade rejält många kunder till Sony och Playstation tack vare detta. Att Dreamcast sedan blev en jättebra i kon... 28/08 Nu läste du inte vad jag skrev. De förlorar visserligen mer än Apple och Google för att Apple och Google tjänar mer pengar per kvartal än vad Sony fått ihop sedan 2008. De är underdogs i den mån att de inte har råd att kämpa samma strider som Microsoft.... 27/08 haha nej, de är inte underdogs för att de förlorar mer pengar än apple eller google. Underdogs hade de varit ifall de varit helt nya på marknaden utan ett starkt varumärke som snart funnits i 20 år med sitt Playstation. Det är betydligt svårare för ett... 27/08 Du verkar fortfarande inte förstå att en omsättning på miljardbelopp betyder väldigt lite om man inte tjänar ett öre på den omsättningen. Det är just detta som hänt Sony i många år och därför är de Underdogs. Den här sörjan hade lätt kunnat sluta med... 26/08 visst har de investerat en del i att strukturera om, men ändå har man gjort av med mer pengar än vad man tjänat in. så om inte ps4 lyckas kan det nog se lite magsårigt ut... 26/08 Fast om man tittar igenom den där så ser man att de investerat rätt mkt i nybyggen så då kan de ju alltid räkna med en mindre förtjänst än tidigare år. De är fortfarande inga jäkla underdogs, det är ett miljardföretag. Underdogs på den nuvarande konsoll... 26/08 förlust = att man spenderar mer pengar än man tjänar. Vilket sony har gjort ganska mycket av på sistone. särskilt deras TV och hemmabio har gått ganska dåligt på sistone. förlust är INTE en utebliven förväntad vinst. http://www.sony.net/SonyInfo/IR/inve... 26/08 Vi snackar förlust... ie de har varit tvunga att ta ur pengareserverna för att gå runt. Marginalerna inom elektronikhandeln är försvinnande små. Media Markt har exempelvis inte tjänat en krona sedan de kom till Sverige, och det handlar också om ren förl... 25/08 Fast nu räknar ju företag förluster på ett annat sätt än en vanlig person. jag vill gärna se en graf där de faktiskt går med en rejäl förlust och inte bara en artikel där det står " Sony förlorade 1 miljard dollar förra året" för det räknas oftast som... 24/08 Sony har gått med miljardförluster (miljarder dollar, inte kronor) i många år och har i princip blödit pengar ur tv-divisionen och gick först för 2 år sedan plus på PS3. Microsoft har typ aldrig haft ett dåligt kvartal då Windows och Office fortfarande... 23/08