#Stonehearth blev lite utav en Kickstarter-succé efter att vi skrev om det tidigare i år. #Radiant Entertainment ville ha 120 000 dollar för att kunna färdigställa spelet, men konsumenterna ville ha mer av spelet och de lyckades samla in hela 751 920 dollar. Nu har de låtit meddela att spelet kommer bli tillgängligt för alfatest den 30 december och att spelet har fått Steam-stöd. Samt att det är rätt buggigt i nuläget.

För att allt ska flyta på har #Radiant Entertainment tagit hjälp av Humbe Bundle-gänget för att kunna få ut alfakoder till alla som varit med och investerat. Detta betyder dig som pytsat in 30 dollar och över. Samtidigt får vi reda på att det finns en hel del buggar att utrota innan spelet är i färdigt skick och att de jobbar för fullt med problemet. En av buggarna ser du i bilden till nyheten, en läskig buggjäkel det där.

Kolla in introvideon på kickstarter-sidan. http://www.kickstarter.com/projects/1590639245/stonehearth 25/12 Tycker namnet på spelet var mer uppseendeväckande isåfall, nästan överraskad att man inte läst om några legal claims från Blizzard :) 24/12 Fast frågan är ju om det på något sätt är relevant hur vi forumskrivare eventuellt kan uppfatta texten. Det är ju helt uppenbart att dom inte fått in nån miljon dollar tack vare en FZ artikel, så varför man ens skulle vilja antyda att FZ försöker "sno... 24/12 Är det något liknande Cube World eller? 23/12 Först höll jag med dig och Zerp. Men efter att ha fnulat lite på det så är det faktiskt uppenbart att meningen innehåller ett syftningsfel - alltså, man kan misstolka det som om att FZ tar åt sig äran för succén. För om du tänker på det, att skriva "[nå... 23/12 Tycker ni tolkar det rätt skevt, dom syftar på att när dom sist skrev om det var det kanske inte så mycket snack m.m om stoneheart. Men efter senaste så har det uppmärksammats mer utav folk runt om i världen så det blivit mer eller mindre en succé. 23/12 Jag tycker han tolkar det helt rätt. 23/12 Låter som en konstig tolkning. Hade de skrivit "tack vare att vi skrev om det tidigare i år" så hade din tolkning varit korrekt. 23/12 "Stonehearth blev lite utav en Kickstarter-succé efter att vi skrev om det tidigare i år." Som om FZ inte hade skrivit om det så hade det inte blivit en succé??? :S 23/12 Haha, minst sagt :) 23/12
Skicka en rättelse