Det som inte hanns med till Call of Duty: Ghosts ska hinnas med tills Call of Duty 2014 släpps i november.

När årets #Call of Duty (japp, det kommer ett i år också) lanseras framåt november är det ett spel som i första hand kodats med Playstation 4 och Xbox One i åtanke. #Sonys och #Microsofts senaste konsoler har då funnits ute i ett år, vilket gett utvecklaren #Sledgehammer Games nog utrymme att låta utvecklingen utgå från dem.

Så var inte fallet med höstens #Call of Duty: Ghosts, som lanserades ungefär samtidigt med konsolreleaserna, men nästa upplaga ska alltså bättre kunna dra nytta av de sju, åtta år yngre musklerna i de nya maskinerna. Det säger #Activision Publishings vd Eric Hirschberg till IGN.

Alla som gjorde ett spel för flera konsolgenerationer tvingades brottas med det faktum att tekniken i nex gen-plattformarna stod i centrum och ändrades en del under resans gång. Nu när next gen-hårdvaran finns ute på marknaden och fungerar bra, är det vår primära utvecklingsplattform.

Men den gode Hirschberg försäkrar att också de gamla konsolerna kommer få avnjuta ett förträffligt Call of Duty. Vi inväntar spelbar kod innan vi skriver under på det uttalandet. En gissning är att du läser FZ:s recension den 4 november, och en annan att Activision officiellt avtäcker 2014 års Call of Duty i trakterna av den 1 maj.

Tyvärr är det så. Massorna köper för att de inte vet bättre. 13/02 Nej, jag köper det inte. Det senaste jag köpte var MW2, sen dess har jag lånat kopior av vänner. Men, hade jag ägt COD hade jag pumpat ut spel för man tjänar ju pengar på det. Massorna köper. 12/02 Nu är det ju en stor skillnad mellan att pumpa ut samma skräp gång på gång på gång och faktiskt köpa en Lamborghini som är sprillans ny. Ingen hade gnällt om Call Activision faktiskt släppte ett nytt spel varje gång och inte bara samma spel med ett par... 11/02 FÖrsäljningen ligger fortfarande på topp så det är nog egentligen inget större problem. Finns knappt några andra spel som säljer bättre förutom BF4 som är snäppet värre just nu med tanke på kvalitet. 11/02 Det är skillnad på att producera skräp för att man kan och det är enkelt, istället för att släppa bra spel med kanske lite längre mellanrum och ändå hålla kvar spelar och dra in nya pga kvaliten, vilket CoD idag inte gör, mer och mer människor blir förb... 11/02 Så om någon av er hade ägt COD, hade inte ni pumpat ut ett varje år med tanke på hur de säljer? Jag kan gott och väl erkänna att det hade jag gjort utan problem och med ett stort flin, för jag hade inte brytt mig, massorna köper. Hade köpte en ny Lambor... 11/02 Ja de har verkligen tappat idèer nu. 11/02 Call Of Duty: Shadow (of its former self) kanske? :D Jag kan faktiskt ha kul med CoD, BO2 var ju faktiskt inte alls dumt, det kändes som att utvecklarna faktiskt ville att man skulle ha kul! Kan tyvärr inte säga detsamma om Ghost....yish, vilken sörja... 11/02 LOL och så säger ni att det mjölkas mario titt som tätt jo men tjena call of duty borde döpas om till mjölkkannan. 11/02 Nej precis, och Call of Duty 18: <hollywood undertitel> blir ju inte bra det heller. 11/02
Skicka en rättelse