Massive Entertainment visar upp sin potenta spelmotor Snowdrop.

Nästa generations konsoler släpptes redan i höstas (nåja) men det är svårt att kalla dem den nuvarande innan vi sett fler spel som verkligen utnyttjar kraften i hårdvaran. #Tom Clancy's The Division är garanterat en titel som många ser som "next-gen", efter den första demonstrationen på E3 förra året var det mycket snack om hur snyggt det verkar bli.

Bakom de välsvarvade polygonerna ligger den egenutvecklade spelmotorn Snowdrop och i samband med GDC-mässan i San Fransisco visades den upp i all sin prakt. Vi får bland annat se några nya sekvenser från New Yorks övergivna gränder men också en hel del skogsmiljöer.

Missa heller inte avsnittet från förra säsongens av Fragzone där vi intervjuer en rad Massive-människor på E3-golvet.

Tack till BeW för detta #nyhetstips!
att det ser bra ut är det inte någon fråga om alls, vad jag är orolig över är mekaniker och möjligheter, såväl som arsenal utav vapen, tillväga gående. Osv osv listan är jävligt lång just nu är det detta som kmr få mig att tro detta blir ett skitbra spe... 21/03 The Witcher 3: Wild Hunt will support Nvidias PhysX technology, as well as DX11 features such as tessellation, Global Illumination and MSAA. Detta ser jag fram emot.... Dom brukar lägga ner det där extra för grafiken i sina spel med. Spelet använder sin... 20/03 @ Silly sille Om du kan rapa upp ett spel med bättre motor så är du välkommen, det är inte mkt som är nextgen som du vill påskina, vad är bättre 2014 nu idag? Inte ett SKIT!, Xboner har skitspel, PS4 har skitspel, PC hr skitspel. Jag hoppas verkligen... 20/03 Är faktiskt impad och stolt svensk, bra jobbat 20/03 Trevlig kommentar men samtidigt visar hur tragiskt det har varit får MASSIVE ENTERTAINMENT. WiC som släpptes 2007 är en av spelvärldens största konsument missar sista decenniet, om inte längre än så. Sen ser spelet sjukt snyggt ut fortfarande 7 år senar... 20/03 Sant. 20/03 Nja.. Jag tror de är bra på lite olika saker. Alla motorer har sina för och nackdelar. Real Virtuality 4 är bra på extremt stora kartor fast verkar mycket svår att optimera. Frostbite 3 verkar skala bra, men precis som med RAGE så måste de fuska lite... 20/03 Förhoppningsvis så kanske The Division kan släppas när det är sagt så att det inte blir som med Watch Dogs, då jag som spelare helt har tappat all hype för det spelet. Watch Dogs har ungefär skött sin release lika bra som Microsoft har gjort med det ska... 20/03 Alltid älskat Massive! :) 20/03 Snyggt, men det faktum att dom sitter och testspelar med en Xbox-kontroll när dom utvecklare bådar illa. 20/03
Skicka en rättelse