Nästa år släpps sjunde delen i strategisagan.

#Ubisoft har avslöjat #Might & Magic: Heroes VII (eller Heroes of Might & Magic VII, som många nog fortfarande hellre vill säga...). För utveckligen står den här gången #Limbic Entertainment som mejslade fram #Might & Magic X: Legacy.

Ubisoft lovar att fansen, genom att gå med i Shadow Council, ska kunna vara med och påverka utvecklingen. Till att börja med ska spelarna via den officiella sajten – som inte är uppe i skrivande stund – få vara med och rösta fram två av de sex fraktioner som ska vara med i det slutgiltiga spelet. Spelet släpps någon gång under 2015 och för att lära dig mer om storyn rekommenderas varmt den första trailern. Den är i CGI-form och säger dessväre noll om gameplay-delen.

Japp, iom 6an så bytte de namn fråm Heroes of Might and Magic till Might and Magic: Heroes. 19/08 Jag har trean, jag köpte på en GOG rea, för att se om den verkligen är bättre med omvänt perspektiv - att först spela nya spel och sen backa. Men jag har inte dragit igång än. Det är så mycket som ska spelas. Men jag ska försöka ta mig dit så småningom.... 15/08 Mother of fucking god! Har du inte spellat HoMM3? Det är ju det mysigaste man kan spela en regnig dag och jag gillar egentligen inte ens den här genren av spel annars :S 14/08 Jag älskade sexan som det enda spelet i serien jag spelat trots att den hade brister och buggar. Det finns för mycket som kan bli bättre för att de inte ska få till det bättre och det som var bra tror jag inte de missar att göra bra igen. Just därför... 14/08 min favorit mys serier...äger en hel del dubbletter is serien, ännu mer sedan dom släppte complete ed. för övrigt tycker jag att det är en massa gnäll och nostalgi som gör att all klaga på all släpp eter 3an...mje 4an var ju ingen höjdare dock :P 14/08 Kan de sluta 'ta hjälp av 'fansen'' och göra ett jävla Heroes istället. Hur svårt ska det vara att ta det bra från 2, 3, 4 och låta sin, förhoppningsvis, kompetenta personal jobba. Utan Ubishuts giriga tidtabeller. 13/08 Heroes of Might and Magic är en spinnoff på Might and Magic serien. Might & Magic X utspelar sig tex i samma värld som Heroes of might and magic 6 13/08 Jo det heter Heroes of Might and Magic, Might and Magic är en annan spelserie såvitt jag vet. 13/08 Hoppas de gör det bra, älskade trean, femman var också bra, inte spelat sexan efter rekommendation av ALLA jag har pratat med som spelat det. 13/08 Heter inte serien Heroes of Might and Magic? Eller blandar jag ihop 2 stycken nu? Har de kanske bytt namn på senare år kanske?! Själv är jag helt såld på Rampart, så jävla mysigt ställe! 13/08
Skicka en rättelse