Blizzard ger dig flera starka skäl att spela Diablo III en gång till.

#Blizzard är i färd med att skyffla ut en innehållsrik patch till #Diablo III-expansionen #Diablo III: Reaper of Souls Reaper of Souls]. Patchen, med versionsnummer 2.1, innehåller flera saker som förhoppningsvis ökar suget att spela igenom Diablo III en gång till.

I uppdateringen ingår en rad stora nyheter, bland annat Seasons som innebär att du börjar med en ny hjälte i en separat spelomgång, med specifika conquests och challenges. Annat nytt är Greater Rifts (en mer utmanande variant av Nephalem Rifts som kräver separat nyckel för att nå) och det nya området The Cesspools.

Patchen ska släppas i Nordamerika i dag, och gissningsvis når den europeiska servrar i dag eller i morgon.

Tack till Ender för detta #nyhetstips!
Inte om man jämför D3 med PoE... PoE är gratis och har fruktansvärt mycket mer innehåll än D3, D3 kostar massa pengar. Så nej, man får inte alltid vad man betalar för. 27/08 Äntligen. Lagt spelet på hyllan inför seasons, så en ny crusader blir det inför det :) 27/08 Nja inte helt sant. 1. Du har rätt angående talent tree. Det finns inte på det sättet som det gjordes i det gamla medans det finns en utveckling av skills beroende på level. 2. Man väljer visst skills man vill använda på sin karaktär? Du måste ha felfor... 27/08 Du missförstår, det finns inget talent tree, du väljer inte vilka skills du vill använda på din karaktär, du lägger inte ut några stat points när du levlar. Alla barbarer har exakt samma stats och skills om de tar av sig sin utrustning, att rerolla en... 27/08 Jag tror inte Blizzard siktade på Diablo 1/2 känslan. Så Blizzard lyckades med den vision dom hade för spelet, det va bara vi fans vision som inte stämde med Blizzards. Det är en smaksak säkerligen. Är man sugen på det gamla så är det bara att installer... 26/08 Många av utvecklarna bakom PoE är gamla Diablo 2 utvecklare. Hela poängen med spelet är att man skall få diablo 1/2 känslan när man spelar. Vilket de lyckats betydligt bättre än blizzard med. PoE är mer Diablo än vad Diablo 3 är. 26/08 http://us.battle.net/d3/en/blog/15487814/patch-210-now-live-8-26-2014 26/08 Ja man tycker olika, själv tycker jag PoE är det tråkigaste hack&slack jag spelat, man får vad man betalar för brukar man säga. 26/08 Springer du ofta runt och lyfter på din karaktärs hjälm för att se hur tätt ögonbrynen sitter? Misstänker att Blizzard antog att folk som spelar ett hack 'n slash är som jag, och skiter fullständigt i min karaktärs kindben. Det är annorlunda i ett MMO... 26/08 . Har du hört talas om PoE? Deras patchar skiter på D3's expansioner och är gratis. D3 har fortfarande ingen character customization, alla barbarer är exakt likadana om man tar bort utrustningen, utrustningen är tråkig och det är fruktansvärt simpelt.... 26/08
Skicka en rättelse