Anniversary-Lara

Ett nytt Tomb Raider är under utveckling och ska, om de initiala uppgifterna stämmer, nå butik någon gång nästa år. Namnet blir #Tomb Raider: Underworld och det utspelas strax efter händelserna i 2006 års #Legend. Spelet ska släppas på pc, PS3 och 360.

Uppgifterna kommer från tidningen Play, som fastslår att utvecklingen återigen sköts av #Crystal Dynamics, vilket torde borga för viss kvalitet - samtliga spel de knåpat ihop har fått hyfsade betyg, till skillnad från vad #Core Design lyckades åstadkomma i de senare titlarna.

Intel och spelutvecklaren Core borde gå ihop... Dual Core borde då vara standard till nästa spel... Ja, jag vet, det var lite långsökt... God Jul... 18/12 Det sket sig när ett visst filmbolag skyllde floppen för filmen, på att TV-spelet Tomb Raider - Angel of Darkness, "var så dåligt". Deras maffiga kontakter inom branchen gjorde situationen för Core ohållbar (enligt Cores pressmeddelande på deras fd. hem... 16/12 När sket det sig för Core Design då? Var det inte dem som utvecklade ettan å tvåan? De var ju de bästa i serien fram till Legend iaf? 16/12 Jo är grymt intresserad av fortsättningen på legend i alla fall. 16/12 Bra att Crystal fortsätter utveckla :D 16/12 mjölka tänk the sims expansioner menar nog massa Tomb Raider spel. 16/12 Vill verkligen ha en ny Tomb Raider till. Legends var underbar och Anniversary var lätt en remake av toppklass. Inte mycket som utelämnades där inte. Undrar dock när filmen tillkännages? ;) 16/12 "mjölka" verkar vara standartermen för att uttrycka ogillande när det görs oinspirerade uppföljare på tidigare succespel. Det har alltså inte särskilt mycket gemensamt med de andra två termerna. Tror att ett visst mått av ironi finns/har funnits i överd... 16/12 "Bröst", "rattar", "mjölkamjölka"? Vad har det med spelet att göra? Tänk på att det finns tjejer och kvinnor som också tycker det är kul spel, visa bättre omdöme än Eidos om de inte kan hålla sig ovanför (under bältet). 16/12 Spelen har blivit bättre de senare utgåvorna. Men dock så finns tomb raider II alltid högst upp på min hjärte lista =) 16/12
Skicka en rättelse