Det är lätt att tröttna på allt snack om Call of Duty, det kommer ju en ny del per år. Något som det aldrig går att tröttna på är gameplay-momentet från #Call of Duty: Advanced Warfare där du kan hålla inne x-knappen för att hedra en fallen kamrat. Gänget på #Visceral Games tyckte även de att det var hysteriskt roligt och valde att parodisera det hela i sitt alldeles egna #Battlefield Hardline.

Som bonus får du även en remixad version av originalmomentet från #Call of Duty: Advanced Warfare. Skratta nu inte så mycket att du bryter ett revben.

Dagens skratt? Ni kan inte ha en rolig arbetsmiljö på fz kontoret. Ett riktigt tamt "hån" på ett riktigt tamt spel i ett riktigt tamt spel är vad det är. 19/03 Fixat! 19/03 Videon nere. Backup? 19/03 Det är väl ingen som köper Call of Duty eller Battlefield för att spela single player eller? 19/03 Hajjar inte heller. Dom tyckte säkert att CoD var så grymt coolt så dom ville göra likadant. 19/03 Jag förstår inte heller... vad är det som säger att de parodiserar det hela? De gör bara likadant? 19/03 Nu vet du väl att det är framför allt tonårskillar som köper COD och BF för att spela MP. SP har visuella coola saker inget annat. När man lirar spel med riktig story så förstår man. Bra spelhistorier där berättandet är i fokus: Final Fantasy 6 ORI and... 19/03 Vänta nu... 1.6 var väl ingen mod? Det var väl fristående från 1.0? CS:GO är väl inte meningen ska vara något annat? Inte så att det släppts 1 CS varje år? Eller har jag missat något? CoD, och numera bf, släpps varje år med MINIMALA förbättringa, och... 19/03 Nu är ju inte jag spelutvecklare... men det finns ju ganska många exempel på bra spel som är annorlunda och som det inte görs 100 uppföljare på. Mirrors Edge, Portal, HL, På indiefronten finns det gott om pusselspel som är annorlunda, de senaste jag spe... 18/03 Jag summerar det med lite valda cut-n-paste (nog för att jag själv ratade MW3 då jag var intresserad av MP på PC och hade lika många "öh, den träffade men han dog inte" som "den träffade inte, men han dog" moments på en timme :-) Blev så besviken så jag... 18/03
Skicka en rättelse