Releasedatumet släppt – Blizzard avslutar snart Starcraft 2-sagan.

#Starcraft 2-sagans tredje och avslutande del, #Legacy of the Void, har äntligen fått ett releasedatum. Det avslöjades i en Twitch-sändning i går kväll, och datumet att hålla koll på är den 10 november. Mindre än två månader kvar, gott folk.

Samtidigt med releasedatumet släpptes spelets opening cinematics, en drygt 3 minuter lång film av sedvanligt svinhög Blizzard-kvalitet – protoss har aldrig varit vackrare.

Starcraft II tillkännagavs i maj 2007, men det dröjde till sommaren 2010 innan den första delen, #Wings of Liberty, släpptes. #Heart of the Swarm dök upp i mars 2013, och storyn knyts alltså ihop nu i november.

Så här i moba-tider är frågan om det tagit för lång tid? Är Starcraft II fortfarande intressant, eller har tiden sprungit ifrån det?

Gillade storyn i den första delen, Kör igenom HOTS just nu. Det är någonting med att köra Starcraft i Singleplayer. det blir liksom aldrig tråkigt och att multiplayern är i class med WC3 skadar ju inte iheller. Ser fram emot detta., kan du tro! 15/09 Ahhhh väntan är jobbigt :D :D :D :up: 14/09 Fortfarande relevant för mig. Jag har inte spelat så mycket av MP förutom endel custom games men är alltid intresserad av SP-delen och det är pga den jag köpt WoL och HotS. Kommer definitivt köpa detta med. Storydrivna RTS är bland det bästa :) 14/09 Ge mig en film. Nu. 14/09 Man kan tycka vad man vill om SC2 men Blizzard kan göra trailers =). Vill man se det bästa av Starcraft 2 så är det Code S i Korea som har de bästa spelarna och bästa matcherna, här är några länkar: https://www.youtube.com/user/exp http://www.twitch.tv/... 14/09 Kampanjerna är defenitivt a-move som du säger, men jag syftar mera på att kampanjen är rolig pga av storyn man får spela. Av mina erfarenheter högt i master league räckte det gott och väl att klumpa ihop alla Units i boll och a-move sig till seger. Deat... 14/09 vad snackar du om? kampanjerna är A-move, framförallt hots där du bara behöver mass queens och kerrigan för o spela igenom kampanjen på svåraste, i multiplayer blir du överkörd om du bara a-movear förutom i de absolut lägsta ligorna. 14/09 Inget fan av Starcraft, men hade Blizzards cutscenes varit en person hade jag övervägt att lämna fru och barn för denne. 14/09 Blizzard håller alltid hög kvalitet på sina "filmer", men känns dock som något saknas i denna, kan inte riktigt sätta fingret på vad det är men jag blev inte sugen på att köpa expansionen... 14/09 Ja, det verkar så. Blizzard gör ett litet halvhjärtat försök med mer fokus på 2v2 Archon Mode. Men det kommer nog inte att bli nån hit. Det fanns ju Team Melee i Starcraft 1, och det var det ju ingen som spelade på allvar. Enda anledningen man valde det... 14/09
Skicka en rättelse