#Darkest Dungeon är ett svårt, mörkt och galet rollspel där dina karaktärer inte bara får psykisk pisk av meningsmotståndare, utan även kan drabbas av panik, hunger och andra otäckheter. Efter en lyckad Kickstarter-kampanj har spelet släppts i early access-utförande som enligt Steam-recensionerna ser ut att vara i klart spelbart skick.

De som hellre väntar på den fullständiga releasen har nu fått ett konkret datum att ringa in i almanackan. Via sin Kickstarter-sida meddelar utvecklarna att Darkest Dungeon släpps den 19 januari 2016.

Ja, vad jag läst i Darkest Dungeon-trådarna så jobbar Red Hook mycket med balanseringen och mycket hänger på vilken patch man spelat med. Lyckas man ta sig vidare, kan utnyttja camping och få hjältarna till en viss nivå så är det visst inga problem läng... 16/10 Eh, jag som klarat sista bossen som finns ute nu, och aldrig behövt göra så. Just hitpoints brukar inte vara någora problem. Är ju bara hela när man kampar också. 16/10 Ett skoj spel, förutom ett rejält problem: det finns inget vettigt sätt att hela hjältarna mellan striderna. Så därför sitter man och Kan de bara fixa det problemet på ett vettigt sätt så kan det bli hur grymt som helst. 15/10 Meeeeeeeeeeeeeeeen, Typ enda spelet jag vill spela nu. Hade hoppats på bara några veckor kvar. GAaaah 15/10 Har varit lite nyfiken på det här. Tycker konceptet verkar coolt, och många säger ju att det är skoj. Ska kolla upp det när det släpps officiellt. Early access och beta-versioner är inte riktigt min grej dock. 15/10 Oj, är inte detta ett "fullständigt spel" ännu? Jag köpte early access på steam för snart ett år sedan tror jag och redan då kändes det mer än väl som ett komplett spel! 15/10 För mycket slump för min smak. Men det är roligt i små doser. Och grafiken är...underbar... 15/10 Gott 15/10 Mest hate för min del. Vill gilla spelet men har sjukt svårt för spelmekanik där tärningsslag kan sabba/hjälpa så mycket. Har samma problem med Blood Bowl. 15/10 Detta är verkligen ett underbart hemskt spel. :D Love hate helt klart. 15/10
Skicka en rättelse