#Rockstar San Diego anklagas för usla arbetsförhållanden och dålig löneutveckling. Bakom kritiken står den anonyma gruppen Rockstar Spouse, som säger att de anställda tvingas arbeta tolv timmar om dagen sex dagar i veckan, hög arbetsbelastning, indragen ledighet och en löneutveckling som knappt når upp till inflationstakten. Förhållandena sägs innebära att delar av personalen blivit sjuk, deprimerad och en person ska ha uppvisat självmordstendenser.

Brevet är publicerat hos Kotaku och i kommentarerna instämmer flera anonyma personer med kritiken. Brevskrivarna kräver att arbetsförhållandet förbättras inom ett par veckor, annars hotar man med juridiska åtgärder. Rockstar San Diego har såvitt känt inte kommenterat kritiken.

Rockstar San Diego hette tidigare Angel Studios och ligger bakom spel som #Midtown Madness. 2002 köptes den av #Rockstar Games och sedan dess har den bland annat gjort #Midnight Club: Los Angeles. För närvarande arbetar den på westernspelet #Red Dead Redemption som släpps till Xbox 360 och PS3 under våren.