I ett försök att sänka de kritiserade laddningstiderna i Playstation 3-versionen av #Bayonetta (som ej återfinnes i Xbox 360-versionen) så släpps imorgon en patch för den japanska versionen. Patchen möjliggör installation av spelet - något som #Sega hoppas ska få det slafsiga äventyret att flyta på bättre.

I dagsläger är det oklart om, och isåfall när, en liknande patch kan nå även europeiska Playstation 3-spelare. Men sannolikt lär den nog inte dröja ifall uppdateringen visar sig vara lyckad.

Just Bayonetta är hur som helst ett spel du bör spela - installation eller ej. När FZ recenserade blev vi smått bländade av spelets supertunga action. Fem av fem talar sitt tydliga språk.

De är bra, kriga för svenskan! :) MEN.. tänk då t.ex något så sammanhangslöst och kortfattat som en forumsrubrik, här blir det svårare att skriva HD med syftet hårddisk just p.g.a högdefinitions TV, spel..(i mitt fall SSam HD), m.m. Och ÄVEN om nyhetste... 28/01 Vi försöker i allmänhet att försvenska alla uttryck i den mån det går. I ett sammanhang som detta har jag svårt att tänka mig att "HD-installation" skulle gå att misstolka. På samma sätt som vi försöker köra med svenska förkortningar (i den mån det går)... 28/01 Eeh, va? Nu förstår jag inte riktigt? Så du menar att man inte får använda riktiga svenska förkortningar på en svensk sida? "osv." betyder "och så vidare".. -.- Det är annorlunda när det gäller internationella kommunikations språk. Men inom internatione... 27/01 Precis :) HDD har först vuxit de senaste få åren då HD fått en annan betydelse i vissa sammanhang. Men HD används fortfarande flitigt både some "Hårddisk" och "Hard Drive". Både och. Spelet är söligt på grund av laddningstiderna och den dåliga portninge... 27/01 Som allt annat här i världen så använder man ju engelska som ett centralt språk mellan grejjer som används internationellt... typ som en ritning inom industrier osv så använder man ett språk där alla förstår även om du bor på ena sidan jordklotet o den... 27/01 Läste att det kunde lagga i striderna, beror det på just laddning eller att det är dåligt portat/utvecklat? 27/01 Hoppas verkligen patchen kommer till EU snart också! För laddningtiderna är riktigt illa i spelet. 27/01 Spelar ingen större roll eftersom jag knappast köper detta spel innan det kommer som platinum eller likande, var inte direkt imponerad av demon inte! 27/01 Ser inget fel i att använda den försvenskade förkortningen för hårddisk som är just hd. Har använt/använder det själv och sett det användas enda sen jag införskaffade min första hårddisk till Amigan tidigt 90-tal. :) Tror t.o.m det användes oftare förr... 27/01 Tycker helt klart det ska stå "HDD", "HD" ser väldigt fel ut, svenska eller ej. 27/01
Skicka en rättelse