Vi får se nio konceptskisser och fem olika loggor.

Titeln Shadow of the Tomb Raider blev känd på ett udda sätt. En Reddit-användare lade märke till någon med en laptop på tunnelbanan i Montreal med ett dokument öppet som tydligt (nåja) visade loggan. Nu häller vi bensin på elden: Shadow of the Tomb Raider verkar vara en grej.

Kotaku har lyckats få tag på en bild – du ser den längst ner – där vi ser exakt samma logga, ytterligare fyra och nio konceptskisser som är förslag till så kallad "key art" – den bild som är tänkt att marknadsföra spelet. Bilden är en del av en portfolio från Takeoff, en agentur som skapat sådant här material tidigare. Bilden är nere men internet glömmer som bekant aldrig aldrig:

Through sketches and renders, we explored varying concepts for the Shadow of the Tomb Raider logo and key art. This process consisted of using the different pillars of the game as inspiration to accurately portray the brand.

Skisserna ger oss en del ledtrådar om Shadow of the Tomb Raider, som ju inte var en del av E3. Detta ska dock ha varit enligt plan, vilket vi fick reda på i maj. Senare i år verkar det dock som vi ska få veta mer om det tolfte eller tredje (beroende på hur man räknar) Tomb Raider. Gamescom?

Skicka en rättelse