Ser ut att bli tätt.

Battlegrounds-skaparen Brendan "Playerunknown" Greene har visat upp lite mer av den nya ökenbana som avtäcktes tidigare i somras. Under ett event på Gamescom-mässan i Tyskland passade han på att släppa en ensam bild från nästa karta till det mångmiljonsäljande spelet.

Konceptbilden visar tätbebyggd stadsmiljö och mängder med flervåningshus som, om alla våningsplan är tillgängliga, kan ge gott om möjligheter att gömma sig och agera sniper.

Stadsbilden skiljer sig ganska rejält från de två första bilderna (släpptes i somras) från den nya banan. De visade en öken som ligger mer i linje hur vi tänker oss öknar – karga. Se själv.

Den nya banan har varken namn eller releasedatum, men enligt VG247.com har det viskats om att det dröjer åtta, nio månader innan den är redo.

Va! Sitter folk och kör detta spelet fortfarande, detta är ju typ över en månad gammalt! Kartan ser mycket intressant ut, lite mera CQC strider. Vectorn & Mac10 låter som en mumsig sak och ta sig hand på. 25/08 @unoR: Säga vad man vill om pubg men det är iaf spelbart. 25/08 Har de planer på att fixa fysiken som är från tidigt 2000 tal? 24/08 Jaså Alpha brukar ju knappt gå att spela. Har inte haft särskilt mycket problem med spelet den senaste månaden. Har spelat "färdiga" spel med större problem. Men jag håller med om att det känns som de har ont om tid, för de bör ju ha lite olika kartor... 24/08 Ska spelet verkligen släppas slutet på året? Känns som en alpha än... 24/08 Sånt himla gnäll när det kommer till PUBG. VA!? Kan jag inte köra det här spelet på heltid utan att tröttna!? sen klassikern "Varför jobbar dom på X dom borde jobba med Y istället!" 24/08 https://cdn.vox-cdn.com/thumbor/vg68bq3KT3Ra1IenSWgv6Mthzlk=/800x0/filters:no_upscale()/cdn.vox-cdn.com/uploads/chorus_asset/file/8796661/desert_sketch.png Sketchup över hur det tänker sig att kartan ska se ut. Det vi ser i bilden är "second downtown".... 24/08 Man blir ju inte rik på att anställa folk för att förbättra spelet. 24/08 Jag håller med om att 9 månader känns långt bort men det tar lång tid om det ska göras ordentligt. Sen att folk säger att det är för långt bort för att man redan kommer vara less då är väl inte utvecklarens fel då spelet egentligen inte ens är släppt?... 24/08 Shit vad ni klagar! Köp inte ett early access spel om ni vill ha färdiga spel. Ni är ju som barn! 24/08
Skicka en rättelse