Härligt att höra.

Snart kommer Battle Royale-delen i Fortnite flyta på lite smidigare på konsol då spelets utvecklare, Epic Games, kommer ge konsolspelarna valet att spela spelet med 60 FPS istället för 30.

Epic lovar att 60 FPS inte kommer göra grafiken allt för mycket sämre dock gav man inga exempel på det.

Detta läge kommer inte vara exklusiv till halvstegskonsolerna (Xbox One X, PlayStation 4 Pro, utan kommer finnas på alla konsolmodeller. Mot slutet av månaden förväntas uppdateringen att dyka upp.

Vadå Jaha? jag snackade inte om fördefinierade, utan valmöjligheterna. Om ett spel klarar 60 fps finns väl ingen anledning ha 30 som alternativ? 20/02 Jaha? Vad hindrar utvecklarna för att ha ett fördefinerat läge som ger 60fps? Last of Us hade inga problem med att slänga in ett sådant alternativ. 14/02 För Konsol är gjorda för att funka out of the box. Inte för mecka med inställningarna. Det finns självklart hardcore gamers även på konsol som är intresserade av dylikt, men på det stora hela är konsol en tryck på on och börja spela. Jag spelar själv... 14/02 Läste du artikeln? Det är inte exklusivt för PS Pro osv.. 14/02 Så 60fps spelarna får möta 30fps spelarna? Har inga problem med spelet alls gillar faktiskt inte ens för snabba spel. Är det så att jag kan välja 60 fps på min pro tex och vanliga har 30 så är det fusk. Man borde inte ens få möta andra valet av fps. 14/02 Fortnite har ju fördelen att det har designats med förhållandevis enkel grafik, ganska säker på att de började planera för konsoller och andra plattformar i ett ganska tidigt skede. 12/02 @Gaara: Helt rätt. Kan förvisso inte spela i dagens läge med så lågt som 60 fps, gör ont i mina ögon xD 12/02 60fps borde vara standard imo, inget man bör nämna som något speciellt 12/02 Något som borde ha varit där ifrån början. Rätt löjligt att man fokuserar på 4K upplösningar när spelet inte ens är låst till t.ex. 30fps, det dippar låååångt under det ibland. Det är mycket bra att grabbarna hos EPIC som har skapat spel som UT har börj... 12/02 "Fortnite på konsol får adaptivt PC-läge" Trist att inte fler konsolspel låter än dra ned på inställningarna för att köra i 60 fipsar. Är 90% av alla grafikmotorer byggda så att fysiken är direkt kopplad till fpsen? Förstår inte varför det sällan finns... 12/02
Skicka en rättelse