Räcker det för att rymma en hel berättelse?

Vi vet fortfarande mycket lite om den kommande Witcher-serien på Netflix, men med tiden börjar allt fler detaljer sippra fram. Under ett evenemang i Rom delade manusförfattaren Lauren S. Hissrich med sig av lite detaljer om den kommande satsningen på Twitter.

Vi får bland annat veta att serien är väntad att vara färdiginspelad först 2020 och att första säsongen ska bestå av åtta avsnitt, som alla ska spelas in på plats i Östeuropa. Än så länge har inga skådespelare rekryterats och i nuläget finns det bara färdigskrivet manus för ett enda avsnitt.

De sju resterande avsnitten ska redan existera i Hissrichs huvud och tillsammans med en förstärkning av fler textförfattare ska dessa manus stötas och blötas innan de är aktuella för inspelning. Om det är en sak som är säker så är det att vi får vänta ett bra tag till innan vi kan sätta tänderna i den färdiga produktionen.

Skicka en rättelse
Om man gör det en fokuserad berättelse räcker det gott och väl med åtta! 23/04 Passa på att läs bokserien om du inte redan gjort det. Serien kommer ju baseras på dessa och inte spelet. Stor skillnad på Ciri i spelet jämfört med böckerna tex, mycket råare i böckerna. 23/04 Lite synd att det inte är något "The Witcher 4" på gång. Tror inte att jag lär spela om något av de tidigare spelen innan den här serien har premiär, så TW med alla dess karaktärer kommer att kännas rätt avlägset när det väl är dags. 23/04 Är lite tveksam till hennes skrivande. Å ena sidan skrev hon 20 avsnitt till Vita Huset, som är en grymt bra serie; men å andra sidan skrev hon manus till Defenders och andra säsongen av Daredevil, vilka i mitt tycke är riktigt usla. Jaja, vi får se och... 22/04 Tjao, för LOTR räckde det med 3 filmer, är väl någorlunda motsvarigt till 8 avsnitt, så det borde räcka. 22/04 Stranger things lyckas skapa en intressant värld då borde dom också kunna det. Förstår att Witcher har lite mer kött på benen när det kommer till karaktärer, historia allt i princip. Håll det lite slimmat och presentera nya karaktärer och mer historia... 22/04 2070 är det nya 2020! 22/04 8 avsnitt är mer än tillräckligt om det görs rätt. Blir väl näst intill 8 timmar, "vanliga" filmer klarar sig på omkring 2 så nog räcker det alltid! Personligen tycker jag det låter lovande, skriver de en hel historia och filmar med mål att endast göra... 22/04 Kanske dags att ge böckerna en chans till. Bara läst The last wish, men den var ingen höjdare tyckte jag. Gillar inte riktigt de korta historierna. Däremot kanske man ska ge de längre böckerna en chans. 22/04 Ja, de måste börja bygga som fan i LA nu... https://www.youtube.com/watch?v=l-dOXaMT4PY Förövrigt föredrar jag absolut en fokuserad 8-avsnittsäsong/serie snarare än nån som bara drar ut på tiden där en stor del av allt bara är filler. Hade serien varit... 22/04