Missad chans att döpa det till Battlerite Royale, om ni frågar oss.

Än så länge har de flesta Battle Royale-spel hållit sig inom en realistisk eller semirealistisk stil med majoriteten av vapnen hämtad från nutida förlagor. Detta tänker Skövde-baserade Stunlock Studions ändra på när de introducerar det minst sagt populära spelläget i sin moba brawler Battlerite.

Deras version av herre på täppan-konceptet innefattar 20 spelare på en karta som är ungefär 30 gånger så stor som den ordinarie arenan. Likt grundspelet spelas detta från ett fågelperspektiv, och det tillsammans med hjältarnas unika förmågor, sätter sin egen lilla twist på Battle Royale-läget. Det ska bli tillgängligt någon gång i sommar och gå att liras både själv och tillsammans med en kompis.

Battlerite blev gratis att lira i november förra året och detta får ses som ytterligare ett sätt att locka in spelare. Fortnite hakade som bekant på trenden som Battlegrounds startade och har nu blivit det gratisspel som har flest spelare OCH drar in mest pengar på konsoler.

Tack till Grukk för detta #nyhetstips!
@Carl Johansson-Sundelius Dom kallar det Battlerite Royale https://steamcommunity.com/games/504370/announcements/detail/1654388046321956464 04/05 @PrinceToadstool: kanske inte 300 miljoner spelare per månad. Tryndamere och Ryze aka CO-founders till Riot Games sa att 2016 hade de 100 miljoner i snitt/månad. Har dock inte dagens siffra. Dock är det väldigt många registrerade spelare, (+smurfs). 04/05 c:a 300 miljoner som spelar lol? knappast 04/05 "Battlerite: Battle Royale - så mycket kamp! Missad chans att döpa det till Battlerite Royale, om ni frågar oss." så här står det på deras steam page "Announcing Battlerite Royale" kanske de hörde på er 04/05 @spikes: Unreal engine 4. Både Playerunknown’s Battlegrounds och Fortnite BR mfl använder den medans Battlerite använder Unity. 04/05 @pelson: Precis 👍 04/05 @DitroX: Stämmer bra det, Fortnite är inte ens i närheten. LoL har mellan 20-30% av hela marknaden aktiva spelare på PC, alla genrer, Fortnite/PUBG runt 5-10%. Absurt många aktiva spelare. På konsol ligger Fortnite 1'a. 04/05 @Hipshot: battle-royal motorn? wut? 04/05 ”Fortnite har nu blivit det gratisspel som har flest spelare” Sakta i backarna! Fake news! League of Legends är väl fortfarande det största F2P både månadsvis och totalt antal spelare med sina xxx miljoner spelare. Eller har jag missat något? Edit: Fort... 04/05 Tekniskt sett så är det ju samma spel fast i större skala. Om dom inte lägger till loot drops på banan förstås. Spelet går ju redan nu ut på att vara herre på täppan med en cirkel som blir mindre och mindre. Gillade personligen Battlerite och testade... 04/05
Skicka en rättelse