Underbart är kort, brukar det heta. Om Square Enix E3-presentation var underbar låter vi er läsare avgöra själva, men den var onekligen väldigt kort – efter blott 30 minuter dök "thank you for watching"-skylten upp och sändningen var över. Så, vad hann den japanska utgivaren med under dessa minuter?

Shadow of the Tomb Raider presenterades med trailer och gameplay-klipp. Sen blev det några upprepningar från sådant vi redan sett tidigare, bland annat från Kingdom Hearts III och Captain Spirit. Just Cause 4 visades upp i ett gameplay-klipp som förklarade en del av vad vi kan förvänta oss av det stundande, explosiva äventyret, och onlinerollspelet Final Fantasy XIV får nytt material i sommar i en crossover med Monster Hunter World.

En av de mer intressanta nyheterna från presentationen stavas Babylon's Fall – ett spel från Platinum Games som utvecklas till Steam och Playstation 4 och ska släppas nästa år. Tyvärr fick vi inte veta mer än så, och den tillhörande trailern var i teaser-format.

The Quiet Man utannonserades också. Det verkar vara ett spel där en döv snubbe pucklar på bandanaprydda tölpar i mörka gränder. Spelet utvecklas till Steam och Playstation 4. Mer information får vi i augusti.

Trailers från presentationen har vi samlat nedan.