Oklart när funktionen kommer.

Som uppvärmning inför Gamescom 2018 fick vi för några dagar sedan en ny trailer för Battlefield V. Den visade bland annat slagfältet Rotterdam och en liten glimt av Battle Royale. Men det var en liten detalj i den tillhörande blogguppdateringen som fick forumanvändaren Cryptik på spelforumet Resetera att haja till.

I förbifarten nämns nämligen att visuella modifieringar av fordon är att vänta först efter lansering. Enligt samma användare har funktionen funnits tillgänglig i samtliga av seriens senaste delar och att det är dåligt skött av Dice och EA att inte kommunicera denna förändring tydligare. Det framgår inte heller när funktionen är att vänta, så hade du planer på att rulla in med en rosa tank vid lansering så är risken för besvikelse rätt överhängande.

Bättre att döpa spelen till Endgame direkt som Fatshark gör, då kommer man dit direkt. 20/08 Helt galet vad trött jag börjar bli på nya spel. Woho! Nu kommer nya xx! Det kommer bli skitbra!!!... när allt är släppt till det.. vilket tar 3 mandatperioder.. kanske.. om tillräckligt många köper det antar jag... vi får se... Tro fan att marknaden... 20/08 Fan då. 19/08 Samma motor är det ju men inte så att det går att säga att inget hänt mellan spelen. De utvecklar motorn konstant och har ju ett dedikerat "Engine-team" som de flesta. Mellan Battlefront och BF1 har motorn uppdaterats en hel del, men om du förväntar dig... 19/08 Ge varje tank lite chans till olika skins när de spawnar istället för att fjanta på med att spelare själv ska ändra hur tanksen ser ut. Det räcker med att man kan ändra lite hur sin egen karaktär ser ut, om det finns med i spelet. 19/08 Dröjde inte länge tills någon lipade om att man kunde vara kvinna i ett arkadigt alt-history WW2. 19/08 Vem bryr sig om modifieringar av fordon. Man spela för att ha roligt inte att hålla på och modifierar sina fordon. Hoppas de skippar de helt och hållet. 19/08 Ehhh... suck. Hade nog brytt mig mer om dom inte hela tiden håller på att nermontera min favorit online spelserie. Strunta i allas jävla prat om SJW och PK och allt annat. Har inga problem med att där är svarta eller kvinnor i ett WW2 spel. Ja det är... 19/08 Oj så ovanligt att de släpper ett ofärdigt spel... 19/08 Jag som ville måla min tank med röd färg efter jag hade kört över en/flera spelare.. Men om vi ska vara mer petiga (inte för att jag bryr mig) men då kan man tycka varför finns det inte med gore i spelet? kör över soldater med en stridsvagn bör ju lämna... 19/08
Skicka en rättelse