Ska Naughty Dog äntligen lätta ordentligt på locket?

Geoff Keighley (Såklart. Ständigt denne Geoff Keighley) kommer att leda ett event i slutet på månaden - helt dedikerat till The Last of Us II. Det är via twitter som det basuneras ut att den så efterlängtade Playstation-titeln kommer att visas upp för pressen.

FZ kommer naturligtvis rapportera om allt som framkommer under visningen - som går av stapeln 24 september. Då det är amerikansk västkust som gäller är det troligt att fans här i Sverige inte får sen något förrän under natten till den 25:e, eller möjligtvis morgonen därpå.

Ny video från spelet visades upp för säljare och chefer hos Gamestop förra månaden, och det är troligt att det är samma sekvenser som kommer rullas den 24:e. Och kanske får vi ett releasedatum?

Skicka en rättelse
Tror de själva brottas med det här faktiskt. Det bästa för dem hade väl varit att skippa PS4 helt och skjuta på spelet så det blir en dag 1 release till PS5 (Kränga PS5 med TLOU2 exklusivt hade pushat konsoler!), men då lär alla vi som har PS4 bli sjukt... 12/09 Får vi se om maj 2020 stämmer kanske, gick väl lite rykten om det. 11/09 Japp! För att svara enkelt! Firsperson shooter/rpg eller vad fan det är, mot ett tredje person tårdrypande äventyrsdrama...två helt olika spel som spelas på helt olika sätt. Last Of Us Part II sälja som smör, oavsett när och vem det släpps mot... 11/09 Jag fick intrycket att detta sker bakom stängda dörrar och att media har ett embargo att hålla sig till? Nu ryktas det om en State of Play-sändning den 26:e (Outbreak Day) så embargot (om det finns något) lär gå ut efter den. Även CoD ska ha en "Campaig... 11/09 Q1 2020 11/09 @JokerM6: Tycker det låter rimligt men tror samtidigt att man vill undvika en release när Cyberpunk. Eller är spelen så olika att båda hittar dina köpare ändå? 11/09 Tippar mer nu till våren och så kommer det en remasterad version till PS5. Ungefär som dom gjorde med org av The Last Of Us, portade det från PS3 till PS4, ett halvår, ett år senare av org release... 11/09 Känns mer och mer som en launch-titel för PS5. Ungefär som Halo Infinite blir till Scarlett. Det är ju snart dags för Sony att börja prata nästa God of War också kan jag tycka. Med TLoU2, Ghost of Tsushima och God of War 2020 på bordet så har de en trev... 11/09 kommer det ens i år? jag tvekar :( 11/09 Nästa höst känns väldigt långt bort och dessutom blir det då väldigt nära PS5. Vill de verkligen släppa en PS4-version så nära PS5-releasen? Jag räknar nämligen med att spelet kommer till båda konsolerna. 11/09