Vilken streamingtrippel.

UPPDATERAT Spelen finns nu på PS Now.

URSPRUNGLIG TEXT Uppgifter gör gällande att månadens PS Now-titlar är ena riktiga kioskvältare i sammanhanget - Control, Shadow of the Tomb Raider och Wolfenstein II: The New Colossus. Enligt PSNow-redditen och Resetera har spelen redan lagts upp på streaming- och nedladdningstjänsten, även om de inte är spelbara ännu. Det sägs också att Sony kommer att utannonsera titlarna idag.

Medan du funderar på om de är värda att skaffa ett abonnemang för, kikar du med fördel in våra recensioner av spelen. Följ länkarna här nedanför!
Tack Wccftech för tipset.

Skicka en rättelse
Jag borde nog förtydligat att jag syftade på PSNow. Får aldrig samma "mysfaktor" när jag spelar på konsol, så om streamingen svider köper jag nog bara spelet och maxar det på PC istället. 04/03 Åhå! VIlken tur jag har. Jag råkade mer eller mindre av misstag skaffa en månads PS Now, men Control har jag varit sugen på att spela och var faktiskt nära att köpa det häromdagen. Perfekt ju. 04/03 720p är det bara om du streamar men alla ps4 titlar går att ladda hem och då får du maximal upplösning. 03/03 Är det bara i 720p....... man laddar ju hem spelet men men det är ju en gammal maskin. Kanske dags att ta sin 7 dagars gratis period nu och spela igenom control ändå. Billigare än gratis lär det väl inte bli. 🙈 03/03 Nu har PS-bloggen uppdaterats: https://blog.eu.playstation.com/2020/03/03/ps4-games-shadow-of-the-tomb-raider-control-wolfenstein-ii-join-the-ps4-service-next-month/ 03/03 Vilket sammanträffande, jag som precis satt i tankarna att köpa Control. Blir nog att köra via PSNow, så får jag se om 720p svider för mycket eller inte. 03/03 Tack Margy, har uppdaterat texten! 03/03 Mycket bra spel. Mystiskt, konstigt och lite läskigt med ursnygg grafik, bra combat och en hel del att utforska. 03/03 Det är mycket bra. Bra strider med rolig fysik. Lite för labyrintigt ibland, men tar man sig tid och tålamod att utforska så blir man väldigt belönad. Bland annat med spelet bästa bossar. Missa ej! 03/03 Håller helt med. Visst började Psnow som streamingtjänst men är idag mer än så. Tänk det som gamepass och xcloud i samma paket när man kör på ps4, vilket nog de flesta gör. 03/03