Harmonix är nog främst kända för Guitar Hero- och Rock Band-spelen, men de har hunnit med att släppa en herrans massa spel under sin över 20 år långa historia. Framtiden ser dock annorlunda ut för utvecklaren, eftersom de nu blivit uppköpta av Epic Games.

I ett pressmeddelande nämner de det "metaverse" som Epic-chefen Tim Sweeney tidigare pratat om. I detta metaverse ingår givetvis Fortnite, och Harmonix uppger att de "jobbar med Epic för att skapa musikaliska resor och spelmekanik till Fortnite. Vi är inte redo att dela med oss av något specifikt, men hela teamet är otroligt ivriga att sätta igång."

De försäkrar även att planerna för DLC till Rock Band kommer att fortsätta som vanligt, att Fuser-event fortfarande kommer att hållas som planerat och att inga ändringar skett i hur de tänker stödja sina gamla spel.

Alain Tascan från Epic säger i sin tur att "Tillsammans med Harmonix-teamet kommer vi att förvandla hur spelare upplever musik, och gå från passiva lyssnare till aktiva deltagare."