Blizzard har länge varit tydliga med Diablo 4 inte ska implementeras med pay-to-win-element. Nu upprepar de det igen. Och igen. Och igen. Och... ja, du fattar. I en ny Campfire Chat-stream säger Blizzard sex gånger om att Diablo 4 inte kommer att bli pay-to-win. De har sett oron sjuda i communityt och tycker alltså nu det är nödvändigt att dementera (sex gånger om, dessutom).

En förklaring till oron är en påstådd läckt undersökning (den är inte bekräftad som äkta), som det rapporteras om på Youtube-kanalen Bellular News. "VÄLDIGT oroväckande", menar de, gällande en fråga som handlar om möjliga inslag i nästa års Diablo 4-expansion: Vessel of Hatred. Det hela gäller möjligheten att köpa olika nivåer – 50, 70, 80, 100 dollar – som ger större fördelar beroende på hur mycket du betalar. Men. Undersökningen är alltså inte bekräftad som äkta.

I streamen säger game director Joe Shely att "vi har inga planer" och får medhåll från associate game director Joseph Piepiora: "Det finns inga planer". Du lär sannolikt få höra det igen.

Och igen.