Vi tycker att #Mafia II är värt fyra löspåsar kryptoniter av fem möjliga. Även ni har visat upp intresse för den korta om än stämningsfulla ligistsimulatorn och #2K Games meddelar att tilläggspaketet Jimmy's Vendetta kommer finnas tillgängligt till Windows, 360 och PS3 den sjunde september till priset 800 Microsoft-poäng eller 9,99 dollar.

Det du erbjuds är 30 uppdrag där ditt jobb kort och gott är att rensa upp i staden (som Jimmy då). Mörda och ha dig. Det vill säga att det är lika bra att börja fylla på karmakontot redan nu. Det kommer även tillkomma ledarlistor och liknande för att se vem som kan få till de snitsigaste skotten och liknande. Charmerande, eller?

Detta är alltså det andra DLC-knippet som tillkommit, men The Betrayal of Jimmy var enbart till PS3. Mer till fler denna gång. Just det, glöm för allt i världen inte att spana in de nya bilderna här nedan. På Jimmy's Vendetta såklart.

Så vem tycker det är kul att springa ut över hela empire bay och samla wanted posters för att få 100% kunde dem inte fixat något roligt istället ? Dock gillar jag det med playboy med wanted är inte kul bara drygt vill göra side-mission istället :) 02/09 Jag ska i ärlighetens namn säga att jag saknar inte Freeride mode. Visst, det var lite kul, men jag testade bara kanske 5 uppdrag i Freeride mode. Däremot har jag spelat storyn säkert 5-6 ggr. Mitt enda klagomål på Mafia 2 är att jag gillade den familjä... 02/09 Hahaha, nu syftade jag inte på att man tål hur mycket som helst, för det gör man inte. Utan det jag syftar på är att man i typ varje uppdrag dödar runt 50 personer. I den takten så borde hela stans "familjer" vara utdöda efter ett par missions. I ettan... 01/09 Perfekt.. bring it on! Lirade klart Mafia 2 idag så nu kan man ta och vila tills den 7:e. :) 01/09 nice! jag längtar!!1 01/09 Riktigt illa att släppa DLC precis efter release. Tycker det borde ingå i spelet då. Däremot kan jag tycka det är okej att släppa ett DLC ett halvår/år efter release då det inte är samma mjölkning på pengar. 01/09 Bara för att man inte får 100% av att klara storyn betyder det inte att det inte är klart (samla allt ger 100%). Spela det på dator eftersom det är det spelet är avsett för och sen kan du se om det är "klart". 01/09 Detta är ruttet är bara så fel, Vad är det 2k har gjort så fel varför kan dem inte göra klart spelet innan dem släpper det ? Man får inte ens köra klart spelet man kommer ju bara till 72% i slutet, Man kan aldrig göra uppdrag hos han på skroten eller... 01/09 Det må vara så, men samtidigt så kan jag förstå att spelutvecklare behöver få betalt för det arbete de gör. Att de lägger mer tid på ett spel efter de har lanserat det så är det inte så konstigt att de vill ha en slant för arbetet. Men än så länge så... 01/09 Jaja du kan prata för dig själv men majoriteten av dom flesta är besvikna, det är otroligt mycket som fattas i spelet som borde varit med från början. Att du vill köpa ett spel som är halvt färdigt ja då tycker jag synd om dig men kolla runt lite så ser... 01/09
Skicka en rättelse