Capcoms uppföljarmani har satt igång...

Minns du klassikern Street Fighter II och dess 118 olika varianter? Nu verkar det som att #Capcom fallit tillbaks i gamla mönster, för ännu en nyversion av #Street Fighter IV är på väg.

Åldersmärkningsorganisationen BBFC listar #Super Street Fighter IV Arcade Edition för släpp den 24 juni i Storbritannien, vilket förmodligen innebär att resten av Europa får spelet samtidigt. Capcoms senaste Street Fighter-släpp adderar karaktärerna Yun, Yang, Evil Ryu och helt nya figuren Oni till slagsmålsfesten. Gameplay-ändringar väntas också.

Är det tillräckligt för att du ska öppna plånboken återigen?

Ja tror du måste ha super street fighter 4 för att kunna köpa den dlc som finns ute på playstation network. Men ja är inte helt 100 på det. 28/08 Så jag måste inte köpa något annat av street fighter 4 spelen för att detta ska funka? 19/08 Jag är nog också en av dem. Aldrig riktigt lyckats komma förbi det där button-mashing-stadiet i något sådant spel. =) 29/03 (Var det bara jag som kände mig lite osäker om siffran 118 var taget ur luften eller om det verkligen fanns så många?) Jag blir så förbaskat sugen så fort jag ser Street Fighter men jag misstänker att jag är en av dom top tre sämsta Beat Em Up lirarna... 29/03 Alltså de kan ju inte vara sant, ja som uppgraderade mig just från street fighter 4 till super street fighter 4 & nu får ja reda på detta.. Blir så ledsen. Håller med me dom som skrev att varför inte göra Dlc, nu så måste man ju lägga en slant igen för... 29/03 Vad jag vet så är Arcade Edition den version som släpps i arkadhallarna. Det kommer även släppas till konsoller som DLC. 29/03 Fan! Man måste ju ha den senaste versionen. Jag behöver bara Street fighter-serien och då måste jag ha den senaste. Skiter i andra varianter och serier. 29/03 Som på den gamla goda tiden då, nyutgåvor och dyra expansioner istället för billig DLC. Intressant att folk ens köper spelen när de vet att det kommer en bättre utgåva snart ändå... 29/03 Känns som att de skulle kunna gjort DLC istället. 29/03 Well, jag har inte ens hunnit köpa någon av de andra två. Tredje gången gillt kanske? 29/03
Skicka en rättelse