En flerspelardemo av kommande förstapersonspangaren Resistance 3 är att vänta. Dock bara till dig som prenumererar.

#Sony röjer att en flerspelardemo av #Resistance 3 är att vänta här i Europa, men den kommer vara exklusiv för Playstation Plus-prenumeranter. Exakt när den drar igång är oklart, men den kommer dra igång samtidigt som den i USA. Spännande är att den amerikanska varianten istället kräver att du köper en specialutgåva av #Socom 4.

Resistance 3 släpps den sjätte december, och således bör du kunna vänta dig demoversionen ett bra tag innan dess. Spana in lite multiplayergameplay nedan.

[video=7401]

Xbox Live finns i Silver och Gold versioner, PSN (Det vanliga utan plus) är som Xbox Live Silver fast jag slipper att betala för att spela mina spel online. Dvs PSN det vanliga är som Gold fast utan förtur till demos. PS+ är som att ha Gold. Att Xboxen... 13/04 Det förutsätter att man har en regering som endast bryr sig om de medborgare de kan tjäna pengar på, tyvärr är väl det kanske fallet. 11/04 Precis som på xbox då, de som betalar och är trogna kunder belönas, medan snåljåpar som åker gratis får lida :P Regeringen gillar detta ;) 11/04 Själv är jag ingen som springer runt och roffar åt mig allt som är gratis osv, bara för det är gratis m.m. Du må få rabatter och gratis saker för runt 2000kr som de gör reklam med, men om INGET är intressant dvs något som jag vill ha, så beter jag mig... 10/04 Sonic 2 är det det gamla sonic eller 2an av nya? I vilket fall, så har jag knappt hört väldigt lite om det. Har bara läst recensioner på 1an(nya) där jag har för mig att dom sa att det var kort. Det får mig att vilja vänta på nya 2an(ifall det släpps?)... 10/04 Nog för att jag också föredrar Xbox live, men på något konstigt sätt känner jag ändå att det är ett litet plus att slippa betala för att kunna spela online..... Synd att du tycker att samtliga spel nedan är okända alternativt skitdåliga (och det här är... 10/04 Är det någon mer än jag som har slutat bry sig? PSN plus är en "sämre" version av XBL. XBL har mer material, snyggare interface och att alla som köper 360 får en headset. Har svårt att se någon som helst motivation till PS plus i nulägget. Verkar t.o.m... 10/04 Det håller jag med om är lite konstigt. Okej att man får kanske ett par veckor tidigare om man är medlem, men alla borde få ladda ner demot. 10/04 För i tiden var spel demon gratis :( 10/04 Har ochså dom flesta spel den här månaden men inte red faction spelet eller banorna till kz3 för dom är helt nya å klart värt d. 10/04
Skicka en rättelse