Tisdagen den 7 juni klockan 18:00 svensk tid smäller det – då visar Nintendo upp sin nya hemkonsol för första gången!

#Nintendo har precis utannonserat datum och tid för deras presskonferens på E3 nästa månad. Tisdagen den 7 juni klockan 18:00 svensk tid smäller det – då får vi för första gången se uppföljaren till Wii.

Ryktena kring den nya spelmaskinen är många och livliga. Får den en hårddisk på 8GB? Skippar de 3D? Ordentlig online-satsning? Nakenbilder på Shigeru Miyamoto? Hur funkar egentligen den mystiska handkontrollen? Bara tiden kan utvisa, och nu vet vi alltså när vi kan vänta oss svaren på alla våra innersta begär.

Annat som lär visas upp är en hel drös med 3DS-titlar, som till exempel #Super Mario 3DS, #Mario Kart 3DS, #Animal Crossing 3DS, #Kid Icarus: Uprising och #Det Där Zelda-spelet.

#Sony och #Microsoft har sina presskonferenser dagen före, den 6 juni. FZ har en tok på plats och understöd av två andra tokar på hemmaplan. Se fram emot det.

Det är 1 års skillnad mellan 360 och PS3. Sen är ju inget bekräftat gällande Nintendos nya, så egentligen är jämförelser mellan 360/PS3 vs. den är helt onödiga. 06/05 Nej, inte om man ska gå efter Redmacs regler, han har ju hela tiden slagit sig för bröstet och försökt bevisa att ps3 är överlägsen Xbox 360och inte lyckats speciellt bra, det är ju 3-4 års skillnad mellan Xbox 360 och ps3, och så sitter folk och jämnfö... 06/05 Så en tidsskillnad på 5 år spelar ingen roll? 05/05 Och den ska tydligen vara bättre än ps3 grafiskt, undra vad redmac säger om det som är så noga med att flasha med diagram och annat lattjo för att bevisa ps3ans överlägsenhet,. oj oj... 05/05 Då får vi se om om den nya konsolen blir lika skit som den förra eller spelbar. Hoppas dom satsat lite på grafik så det kan komma spel -_- Nintardo 05/05 Nintendos blir väl förmodligen den intressantaste om inte MS och Sony kommer med någon ny konsol. Svårt att toppa det om maskinen faktiskt blir intressant. 05/05 Jag vill inte ha naken bilder på Shigeru Miyamoto <.< 05/05 ja det är slang för utrycket "i alla fall". Det ligger nämligen i min dialekt, Men eftersom jag har gått de senaste åren på en svensk skola på teneriffa så vet jag inte riktigt var i från sverige det kommer men jag tror det är min födelseort "varberg"... 05/05 laxan96: "gella fall" ? Har sett att du använt det på fler ställen, är det någon sorts slang för " i alla fall" som bara DU använder eller? (google hittar bara den frasen i dina inlägg på hela interwebben :P). OnT: Tja Nintendo har ju haft förbannat pin... 05/05 Nitendo? Pfft... 04/05
Skicka en rättelse