Calle skriker kommandon från baksätet, Emil sjunker med båten.

Det blir som bekant grekiskt i nästa Assassins Creed. Odyssey tar med oss till en svunnen tid med bataljer mellan Sparta och Aten. Förutom berättelsen i sig väntar även saker som nytt dialogsystem och ytterligare fokus på RPG-element, vilket bland annat innebär en mindre linjär berättelse.

Under E3 2018 provkör Calle och Emil titeln, och duons tankar finns samlade i en separat sammanfattning. Förutom det låg ytterligare nästan en timme speltid och skramlade på SSD-enheten, vilken vi nu snott ihop separat. Håll till godo!

Ser nice ut men det är inte utan att jag undrar.. är kontrollerna så annorlunda från Origins eller är det bara ovant att köra gamepad? (Antar att det var gamepad man etbjöds att köra det på). Blir lite frustrerande att titta på ;) Sista biten av videon... 13/06 Med dagens alla neddummningar och avskalningar i spel, inkl i många RPG's, så är det fantastiskt att se kommersiella spel som närmar sig Witcher 3 snarare än MP-only och avskalning från allt som är i närheten av rollspel. Denna spelserie är numera mer... 12/06 Efter trean är "historia" historia i spelen. Gillade ändå fyran skarpt, men efter det är story och känsla som vilken EA-titel som helst, snyggt men tomt på "kalorier". Ubi är nya EA, same same but totally different... but same.. Prova kundsupporten för... 12/06 Även om jag föredrar FP så är ju detta spel byggt från grunden med tredjepersons strider i åtanke, första person fungerar helt enkelt inte utan man skulle då behöva starta om från noll vad gäller designen där. Men visst, första person bara för att te.x... 12/06 Jag håller med, om de hade kunnat slänga in ett en FP-vy hade lyckan varit total. 12/06 Tycker de kunde skippat sjöstriderna helt. Intrycket dras ned när någonting är återanvänt sedan 2013. 12/06 Så detta är före Origins? Ska dom gå längre och längre bak för varje spel nu? Stenåldern nästa. :P 12/06 Inte ens nära. Beror helt på hur man väljer att länka det samman med origins. Väljer man att utelämna helt assassinerna så kommer man runt det ganska smidigt. 12/06 Jag håller med dig gällande mästerliga historieupplevelser och miljöer (AC1-4 och nu origins) vilket är en stor anledning till att jag gillar spelen MEN det går inte att sticka under stol med att efter AC3 har storyn bara gått utför och i vissa fall rej... 12/06 Ja, jag. Jag tycker Ubisoft är mästerliga på att skapa en trovärdig upplevelse av historiska epoker, världen dom målar upp har alltid varit extremt detaljrika och roliga att upptäcka. Vad gäller story så är det ju ofta väldigt olika, beroende på vem som... 12/06
Skicka en rättelse