Om du köper Batman: Arkham City begagnat måste du betala extra för att få ikläda dig Catwomans tajta läder.

#Warner Bros. avslöjar att du måste pynta ut extra för Catwoman ifall du köper #Batman: Arkham City begagnat. Den ikoniska Batman-karaktärens spelbara uppdrag begränsas nämligen till de spelare som har ett så kallat "online pass".

Osäker på vad ett online pass är?

Köper du spelet nytt har du det automatiskt. Men handlar du titeln begagnat – och vill ha tillgång till det låsta materialet – så måste du betala antingen 800 Microsoft-poäng (Xbox 360-versionen) eller cirka 80 kronor (Playstation 3-versionen).

Om du inte är sugen på att betala extra för att du köpt ett begagnat exemplar så är det okej – Catwoman-delarna krävs inte för att slutföra spelet. Men du kommer aldrig någonsin att känna dig hel igen.

Oavsett om du har online pass eller inte dyker Catwoman upp som en del av Batman: Arkham Citys handling, så du blir inte helt utan kisse vilket som.

Helt rätt. Om spelutvecklarna inte får dina pengar så behöver de inte ge dig hela spelupplevelsen. Jag tycker inte det e mer än rätt. 15/10 Klart det är ett större problem eftersom denna försäljning med rätt så stor säkerhet är en förlust. Men som vanligt verkar utvivarna tänka kortsiktigt, de inser inte att de på sätt och vis är tack vare denna marknad som spel säljer så bra som de gör. 15/10 En konsol i sig ÄR ju DRM ( den extremaste formen ), så detta är väl inget förvånansvärt? Vi som spelar på PC har ju sett mjukvaru-varianten ett bra tag. Inga servrar, inga mod-tools och sen konsoler blev populära inga gratis maps...Allt kan säljas som... 15/10 Som Schimpans redan har skrivit så får piraterna spelet tidigare, alla extra grejjer, ingen drm... Så förstår inte hur dom får pengar från det >.> 14/10 Hjärndött initiativ mot pirater. Det här slutar som vanligt med att kunderna hamnar i punggreppet. För hur brukar det se ut? Piraterna har spelet före releasedag, med allt extragodis, utan onlinekrav. Kunderna har DRM-problem, blir pålurade att de ska... 14/10 NEJ, vill spelutvecklarna/spelutgivarna få del i begagnatmarknaden, får de köpa in sig i gamestop, game m.fl eller öppna egna butiker där man köper in/säljer begagnat. 14/10 Det må låta dåligt, men begagnatpriserna är inte så otroligt låga vad jag vet. Det dröjer inte alltför länge efter release innan spel hamnar runt 200 spänn i nyskick. 14/10 Mmm korrekt. Det är väl även för att familjer med flera barn skall bli tvungna att köpa varsitt ex till kidsen som inte vill dela konto med tex lillebrorsan. Typ som om jag o tanten skulle vara tvungna att köpa varsitt ex av nya filmen vi vill se hemma... 14/10 Och där fallerade hela skitsnacket om att dessa "pass" skulle vara för att de som köper begagnat kostar pengar i drift. För vissa stämmer det säkert men i det här fallet är det ren och skär bs, det handlar mer och mer om att suga ut så mycket det går... 14/10 Tycker precis tvärt om, m us och tangentbord är utmärkt för klick and play samt datorhanterande men inget slå den sköna känslan man får av en handkontroll, samt att man kan sitta i många timmar och nöta utan musarm eller något som helst obehag. Alla är... 14/10
Skicka en rättelse