Kontroversiella L.A. Noire-mannen Brendan McNamara på nya upptåg.

#L.A. Noire-skaparen Brendan McNamaras nästa spel heter #Whore of the Orient, avslöjas i en Financial Review-artikel. Den tidigare #Team Bondi-chefen ska göra spelet tillsammans med australiensiska #KMM, som gjort CGI-filmen Happy Feet och tillhörande licensspel.

Flera tidigare #Team Bondi-anställda har gått över till KMM efter studion stängdes ner. Även spelutvecklare från #Krome Studios (som mer eller mindre slagit ihop, också) sägs också ha flockats till KMM.

Inga fler detaljer om Whore of the Orient är kända i dagsläget, och med tanke på hur lång tid det tog att färdigställa L.A. Noire så ska vi kanske inte vänta oss så mycket information inom den närmaste framtiden. Brendan McNamara har tidigare sagt att spelet ska baseras på "en av de stora, outsagda historierna från 1900-talet".

Det titeln åsyftar är inte en person, utan staden Shanghai i Kina. Whore of the Orient är tänkt att bli en storsatsning i samma skala som L.A. Noire – räkna med att den trovärdiga ansiktstekniken återvänder.

Skicka en rättelse