Förbokar du Bohemias nytolkning av 80-talsklassikern får du testa den redan i helgen.

ArmA-skaparna #Bohemia Interactive är [ som bekant] i färd med en nyversion av #Carrier Command, och nu låter den tjeckiska studion meddela att betatestning av #Carrier Command: Gaea Mission, som den kallas, rullar igång så snart som i morgon.

Betan innehåller en bantad version av spelets kampanj. Enligt Bohemia är målet med testversionen att få in feedback från spelarna för att kunna justera spelet efter deras önskemål.

För att få tillgång till betan krävs att du bokar upp dig på ett exemplar av det färdiga spelet. Två varianter står till buds: en för 20 euro (ger dig spelet när det släpps) och en för 40 euro som förutom spelet höjer din karma och ger dig ett soundtrack. Du kan alltså inte testa betan utan att boka upp dig på spelet.

Carrier Command släpptes nådens år 1988 och var en för sin tid avancerad blandning av simulation och strategi. Spelaren kontrollerar ett hangarfartyg i en öppen övärld och ställs mot konfliktsugna terrorister. Nyversionen utlovar mer av samma koncept och enligt uppgift från Bohemia siktar man på att släppa den i september.

Nedan en film från det gamla Carrier Command.

Det var i varje fall inte så buggigt att det var ospelbart vid release. 05/04 Ja just ja... det där spelet... Flashpoint 2. Riktigt dåligt spel. Vilket betyg fick det på FZ förresten? Sådärja, nu har jag fått trolla av mig. :) 05/04 M.m.mm...mman får styra alla plan/båtar/(Apcs?) själv också :O I kinda want this. 05/04 Jajo, yngre och yngre. Jag är 24 men har en stor kärlek för äldre spel som kom ut innan jag var pottränad. Jag kan t.om tänka mig att leta upp och ladda ner carrier command om det finns tillgängligt för att testa. Jag har inget emot storskaliga miljöer.... 05/04 Ojoj. det här verkar intressant. 05/04 Hahaha det märks väl att ovanstående kommentarer tillhör en yngre generation. Vi som hade chansen att under 80talet få spela originalet Carrier Command ser istället vilka häftiga möjligheter det finns med detta projekt. Att betala utvecklingskostnaderna... 05/04 Krävs knappast något storskaligt test för att hitta de mest uppenbara buggar i ARMA... Svårt att ha NÅGOT förtroende för dem när buggfixande inte är något de har på prioritetslistan överhuvudtaget. 05/04 De måste fått det hela om bakfoten. Ska jag betala för att betatesta deras undermåliga/underfinansierade produkt? Tror dom folk är idioter? Eller vänta nu, det är de ju.. Om de betalar mig €40 så kan jag överväga ge det en timme. Trots att jag nästan... 05/04 Mycket bra poäng, visserligen, men får de inte fason på det så har man ändå betalat för ett trasigt spel. Nä, betor tycker man borde kunna få gratis, och sen när de släpper fullversionen kan man köpa det då. Undantaget i detta är väl minecraft som jag... 05/04 Anledningen till betan är ju att de förstått att de inte klarar av att göra någorlunda buggfria spel utan storskaliga tester, så att vara med nu och rapportera buggar kan ju hjälpa dem leverera ett färdigt spel på releasedagen 05/04
Skicka en rättelse