Ratchet & Clank fyller 10 vilket Insomniac firar med att släppa en ny del i serien. Vad tycks om den första trailern?

#Ratchet & Clank: Qforce släpps i höst som en del i seriens 10-årsjubileum. Om du hunnit avverka #The Ratchet & Clank Trilogy är det antagligen hit du bör vända blicken härnäst. Spelet kommer att bli kortare än vi är vana vid – släpps både på skiva och via PSN – men #Insomniac utlovar ett högt omspelningsvärde, klassiskt Ratchet-gameplay och såväl online- som offline-samarbete.

Och vi får inte heller glömma crossplay mellan Vitan och PS3-konsolen. Alltså: köp PS3-spelet och få Vita-versionen på köpet. Återstår att se om denna fusion bjuder på fler överraskningar.

[video=12185]

Detta spel kommer ju vara som tidigare spel fast med split screen. Som Ratchet & Clank: Gladiator till PS2 kanske. Tror detta spel kommer bli riktigt grymt. "The game allows you and a friend to play together with either split-screen or online cooperativ... 20/08 Klart jag blir irriterad när jag anser att en av mina favorit spelserier förstörs. Det som spelar roll är att det är PÅTVINGAD co-op, lite skillnad på valfri och påtvingad. Lika lite som det går att spela L4D eller Payday ensam (eftersom de 3 AI medspel... 19/08 Tror nog Qforce kommer bli grymt. 19/08 Härregud vilket jävla gråtande. Vad spelar det för roll att de lägger till coop i R&C? jag och en godvän brukar alltid sitta ner och spela igenom spelen när de kommer ut och kan vi nu köra lite sammtidigt utan att byta kontroll ser jag det bara som en... 19/08 Bedrövligt... En så bra serie förstörd, Tools of Destruction var underbart, A Crack in Time var sådär, All 4 One har jag inte spelat (o inte tänker jag göra det heller) och nu detta skräp. Låt mina Singleplayer spel vara Singleplayer spel! Mitt hopp för... 15/08 Mhm. Det stämmer... ska åtgärdas snarast. Edit - fix'd. ;) 15/08 Nu citerade du lite fel va, Siken? =) 15/08 Sluta säg vad jag tänker säga. :D Alla Ratchet till PS3 har varit väldigt roliga, "All 4 one" tycker jag också är roligt med sällskap av några andra. 15/08 Det är fortfarande kul, och finns nu dessutom som en HD-remake för PS3 (tillsammans med spel 2 och 3): http://www.webhallen.com/se-sv/spel/playstation_3/154725-ratchet_clank_hd_collection Har inte blivit besviken på att Ratchet and Clank-spel ännu (All... 15/08 Sedan när har en uppföljare i R&C-serien handlat om nåt nytt? Det ska va mer av det gamla goda. 15/08
Skicka en rättelse