Klockan 22:00 drar den öppna PoE-betan igång. Registrera ett konto och skumma igenom användarnas tips och idéer redan nu.

Hacka'o'mörsa-titeln #Path of Exile drar klockan 22:00 svensk tid in i öppen beta, så om du ämnar prova på och ännu inte förberett dig är det dags! #Grinding Gear Games meddelar att servrarna stängs ner och förbereds för betalivet två timmar innan utstakad tid för att du ska kunna spela som utlovat. Skulle du redan vara veteran finner du smidigt uppdateringsförändringar här. De förändrar en hel del inför det öppna testandet, som sig bör.

Bege dig till spelets sajt, registrera dig och varför inte skumma igenom spelets forum för idéer och tankar kring skapandet av just din drömkaraktär.

Path of Exile kostar ej något att spela, då det är en free-to-play-titel där det du kan köpa i ingame-shoppen inkluderar praktiska ting som fler karaktärsplatser och mer prylutrymme samt kosmetiska ting som husdjur och olika danser (och andra rörelser).

Huruvida detta trumfar andra stora namn på lootsprutsmarknaden får framtiden alltså utvisa.

[video=13324]

Enda som håller emot mig är att grafikdesignen ser väldigt ful ut enligt mig.. Men kan det leverera samma känsla som diablo 2 då är jag på. 25/01 Ingen fara... det är sista "wipen" som de har gjort nu. Aldrig mera kommer de att rensa bort gubbar som du skapar. :) Du kan lugnt spela på nu! 24/01 Om jag förstått rätt så är karaktären man skapar nu och items man får tag i kvar "för alltid", dvs dom rensas inte bort framöver...? Hatar att spela betor där jag inte är 100% klar över vad som händer med mina gubbar :p 24/01 Installationsmetoden de erbjöd lämnade ju en hel del övrigt att önska. Att slänga upp det hela som en torrent skulle vara så enormt mycket lättare. Märkte också att det räckte med ett litet avbrott i uppkopplingen för att man skulle få börja om igen.. 23/01 Då kanske det är dags att prova det snart då? För det är skitskoj :) 23/01 30 min kvar!!! Längtar som fan! :D 23/01 Tycker tyvärr att det ser mycket tråkigt ut. Jag har kul med Torchlight 2, så det räcker för mig. 23/01 well league of legends är tex gratis, ändå tjänar dom flera 100 miljoner på det som går att köpa ingame. som tex boost så man får snabbare xp och dyra champions så man slipper samla ihop till det osv. free to play är en väldigt vettig modell. 23/01 Längtar! Om det är så bra som det verkar så kommer jag självklart stödja dom med en slant :) 23/01 Det är få som har det privilegiet. De enda exempel jag kommer på är Valve som dock indirekt tjänar pengar på sina F2P-spel (läs fler användare på steam) League of Legends hade kunnat göra det med sin spelbas nu, men hade jag varit Riot hade jag inte gjo... 23/01
Skicka en rättelse