Nya uppgifter minskar salthalten i rýktet om att Human Head inte längre är delaktiga i utvecklingen.

Tidigare i år började ett rykte florera om att #Human Head inte rört #Prey 2 på länge och att #Bethesda Softworks istället flyttat över projektet till #Arkane Studios. Kotaku har kommit över mail skickade av Arkane-chefen Raphaël Colantonio från i maj som bekräftar att Austin-studion fått ta över utvecklingen, med kravet att få starta om från början.

Deras pitch ska ha varit byggd kring en "andlig uppföljare till System Shock" vilket säkert lär få folk intresserade, samtidigt som det gamla konceptet Human Head också lär sörjas.

Av någon anledning tänkte jag samma sak men de behöver ju verkligen inte använda sig av samma material för att skapa en uppföljare till Prey. Spelen skiljer sig åt ganska påtagligt så de kan ju göra sin egen grej av det och fortfarande kalla det Prey 2... 17/08 Så med andra ord finns det ingen anledning att hålla fast vid samma hypnivå som förut då spelet lär bli helt annorlunda. Lycka till grabbar! 17/08 Jag gillade de trailers och det gameplay som visats från Prey 2 så vet inte vad jag ska tycka. Specielt om de begärt att börja från början 16/08 Ett av dem sista FPS spelen innan The Age of Spunkgargleweewee drabbade oss. https://www.youtube.com/embed/g5D5o9oWx4M Minns fortfarande slutet, ett av dem där få spelen som faktiskt hade ett bra slut och jag såg verkligen fram emot mer. Skulle inte ha... 16/08 Känns väl onödigt att kalla det prey 2 då kanske. Men visst. 16/08 Känns väl onödigt att kalla det prey 2 då kanske. Men visst. 16/08 Håller med dig. Jag är dock allmänt skeptisk mot magin som förväntas bibehållas när man tanklöst skyfflar runt ett namn mellan olika team världen över. I mina ögon är det bara en uppföljare om åtminstone majoriteten av visionärerna bakom originalet finn... 16/08 Nåja, de har genomgående gjort bra spel sedan Arx Fatalis. Ett flertal av de som arbetat på spel som ovan nämnda, Dark Messiah, Bioshock 2 och så vidare har säkerligen ledande roller i utvecklingen av Prey 2. Nu säger jag inte att det inte kan finnas... 16/08 Bioshock är en "andlig" uppföljare på System Shock. Tyvärr fördummad och överförenklad för att passa konsolspelare. 16/08 Nyfiken, varför tycker du det var en besvikelse? Dishonored + dlc är nog det bästa first-person-stealth-spel jag har spelat. 16/08
Skicka en rättelse