Under #Sonys presskonferens på årets Gamescom visades en trailer för #War Thunder. Tanken är att det ska släppas samtidigt som Playstation 4 och även på konsol vara free-to-play. För dig som planerar ett köp av Xbox One och fortfarande vill spela flygliret, då är det PC som gäller. I en intervju med Edge berättar utvecklarna Anton Yudintsev och Kiril Yudsintsev varför.

– Den största anledningen är att du behöver många spelare för att ett online-spel ska bli framgångsrikt. Sony tillåter oss att göra cross-platform-spel för PS4 och de låter oss göra uppdateringar samtidigt. Vi har en överenskommelse; vi kan släppa uppdateringar för PC och PS4 samtidigt. Det betyder många spelare från dag ett. De sitter på PC, men spelar med PS4-spelare. Det är den första anledningen. Den andra är att PS4 är såpass kraftfull, och arkitekturen liknar den för PC, så det är lättare att släppa uppdateringar samtidigt, berättar Yudintsev.

Samtidigt har de inte särskilt mycket gott att säga om #Microsoft, och menar att de har en lång väg att gå för att närma sig #Sony på den här punkten, även efter deras senaste utspel om free-to-play och självpublicering. Det är fortfarande ett alldeles för krångligt system, och så var det det där med cross-platform.

– Cross-platform är inte tillåtet på Xbox. Så Xbox One-ekosystemet kommer vara litet i början av konsolcykeln.

Tack till DrAg00nEn för detta #nyhetstips!
Kanske är något fel med ditt kort som det kan vara med all hårdvara både i en pc och i en konsol. http://www.sweclockers.com/recension/15394-geforce-gtx-670/9#pagehead Här har du ett test som visar att det är inget fel på det kortet. Här lär du dig okså... 29/08 gtx 670 har allt inställt på med i bf3 =_= 29/08 Kanske för Bf3 har högre system krav äv vad skyrim har. Till Bf3 rekommenderas W7 64bit och bättre grafik kort än vad skyrim kräver.+ Skyrim har inte dx11.......Jag har båda dessa spel till pc aldrig haft några problem med dem och jag har 3 år gammal... 29/08 testar alltid olika inställningar, till ex skyrim och arkham cirt fungerar felfritt medans bf3 som ex strular såfort jag kommer in i en match oavsett vilka inställningar jag har eller vilka fixar,rensningar,formateringar jag gör. felsökt hela burken fle... 29/08 Med småfixar med datorn menar du ha de senaste drivrutinerna? Som datorn fixar skälv numera ,den hittar dom åt dig. Som konsolerna okså behövs uppdateras på hela tiden. Annars sätts inställningarna in i spelet och spelets krav är för de lägsta inställni... 29/08 så man ska godta att trots att ens dator klart ligger inom vad spelet kräver så ska man behöva göra småfixar i datorn för att det ens ska funka som det borde gjort redan när jag köpte spelet ? 29/08 Jepp det är naivt att tycka när man behöver Veta. 29/08 formateringar, ominstallationer, reparationer, drivers etc, är det naivt att tycka att om man har datorer som enkelt ska klara dom spel man köpter, så borde spelen inte heller strula ? 29/08 Så du menar att du inte har fixat inställningarna ordentligt på pc? Tillskillnad på konsol så kan man inte göra nått åt dessa problem, bara låta dem förstöra spelet. 29/08 har dock tonvis förre sånt skit på mina konsoler än någon dator jag nånsin ägt 29/08
Skicka en rättelse