Högt pris avskräcker inte – Infinity Wards senaste går hem i den digitala butiken.

Inte helt otippat säljer #Call of Duty: Ghosts bra. Windows-utgåvan av årets tokröjare från #Activision toppar Steams försäljnings- och förbokningslista, och det trots att spelet kostar ungefär 100 kronor mer än den näst dyraste titeln på listan.

FZ fick inte möjlighet att recensionsspela Call of Duty: Ghosts på pc, men vi körde på PS4 och ett par andra plattformar. Omdömet blev i stil med en habil multiplayershooter med inslag av dålig fantasi och en slafsig singleplayerdel. Betyget blev 3 av 5.

Vill du köpa Call of Duty: Ghosts på Steam får du hala fram 60 euro ur plånboken, eller sisådär 530 svenska kronor. Som du ser i Prisjaktmodulen nedan kommer du undan med ungefär en fyrhundring.

Det är lite för mkt hate här känner jag :P Jag har inte spelat CoD förutom på gratishelger sen MW2, blops 1 köpte jag men fastnade inte för. Men Ghost däremot känner jag är riktigt gött faktist. Mycket snabbare spel och lättare att köra ett par games... 12/11 Må vara toppseller, men resten av spelen på listan är väl inte direkt högaktuella? med undantag för assassins creed. Kikar man på antalet spelare som spelar ghosts så ligger spelet på top 9. 30 tusen spelare spelar det för tillfället. till skillnad från... 12/11 Fyfasen va dyrt på steam, så mycket för att PC spel skulle vara billigare än konsol-spel... 12/11 Än så länge är banorna en av de få saker jag faktiskt gillar. Att de är lite "Komplexa" (not really, behöver bara lära sig dem först) är bara bra i mitt tycke. Som andra sagt redan med, det faktum att många av de bra personerna hos IW slutade runt MW1/2... 12/11 Och IGN ger (kollar upp recensionen) 8.8!? varav cons är "Maps too large" och "Overly complex"!? ja inte direkt förvånande, IGN är en prostituerad samling speljournalster där man stoppar in pengar i röven och får bra recensioner i andra änden. 11/11 IW är nu ett helt annan utvecklare än det var vid släppen av de äldre CoD-spelen, de "flesta" (många i alla fall) gamla IW utvecklare har gått över till Respawn Entertainment (utvecklarna av Titanfall). 11/11 Nu har jag ej lirat något av IW förutom COD 2 vilket var ett härligt spel när man lirade i en Svensk klan. Samt endast BO2 från Treyarch som jag gillade rejält i splitscreen på PS3. :) 11/11 388 på spelbutiken.se Cdnyckel kommer på 10 minuter. Helt ok spel, men inget mer. Betyget 3 av 5 är inte helt fel. 11/11 :up: 11/11 Jag har aldrig velat ha pengarna tillbaka för nånting så mycket som för det här. Ett av de absolut sämsta spel jag betalat för. Finns det nåt hopp för en miljard patcher och bättre FOV? 11/11
Skicka en rättelse